Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

Benzer Başlıklar

• Acil yardima ihtiyacim var. Mulakat Yeri Degisikligi

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    255 Bakış
    RhonsterR
    @ErenPekkol her sorunuz için böyle başlık açamazsınız üzgünüm ilgili başlık altında sormalısınız sorunuzu https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
  • Greencard mülakatı 6 aylık hesap dökümü

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    826 Bakış
    VolkanUV
    @swatteam en başta çekilişe başvurmak için 18'i doldurman gerekiyor. Bu tarz sorular için yeni başlık açmaya gerek yok, bekleme odası gibi başlıklarda sorabilirsin.
  • Mülakat Başlangıç Tarihleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    680 Bakış
    entelmanE
    @necatiarslan Case no'nuza istinaden yorum yapacak olursak; yüksek olasılıkla size Ekim 2018'in ilk iki haftasında mülakat sırası gelir. Bunu da en erken Ağustos 2018'in 15'ine kadar anons etmiş olurlar.
  • Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emre Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak içinde söyledi: merhaba ds 260 formunda benden istenilen 'Full Name in Native Alphabet ' kısmına sadece yerel alfabeye göre ismimi yazdım soy ismimi yazmadım bu bir sorun yaratır mı. eğer sorun olursa çözme şansım varmı. bu arada ds 260 formunu gönderdim. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. nasil bir sorundan bahsediyorsunuz? soruya tam cevap vermemissiniz. Mulakattan once formu actirip eksik cevaplari tamamlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k