Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

Benzer Başlıklar

• Greencard mülakatında aşı şartı devam ediyor mu?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    S
    Evet Almanya da istedi tüm aşıları olduk
  • DV2020 // Mülakat takip

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    804 Bakış
    K
    İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
  • Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emre Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak içinde söyledi: merhaba ds 260 formunda benden istenilen 'Full Name in Native Alphabet ' kısmına sadece yerel alfabeye göre ismimi yazdım soy ismimi yazmadım bu bir sorun yaratır mı. eğer sorun olursa çözme şansım varmı. bu arada ds 260 formunu gönderdim. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. nasil bir sorundan bahsediyorsunuz? soruya tam cevap vermemissiniz. Mulakattan once formu actirip eksik cevaplari tamamlayabilirsiniz.
  • MÜLAKAT

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    ikizbabasiI
    @muhamedari tam hatırlamıyorum zamanını ama senin gibi bir arkadaş vardı gereken maddi durumu gösteremediği için Amerika da ki bazı türk firma sahiplerine ulaşıp iş mektubu almıştı ve vizesinı de onaylattı.Gerçekten gitmek istiyorsanız siz de araştırıp böyle bir çözüm bulabilirsiniz.Elinize böyle bir şans geçmiş her türlü seçeneği zorlayın derim.Yolun açık olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k