Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

OSM Harita eklentisi

Yeşilkart Forum'a Özel
11 8 543 6

Benzer Başlıklar

• Forumdan yasaklanan kullanıcılar!

Yeşilkart Forum'a Özel
    18
    13 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Henry-bloor adlı kullanıcı, forum kurallarına uymamakta gösterdiği çaba ve forum kullanıcılarına kullandığı dil sebebiyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
  • Green Card ve ABD Göçmenlik Süreci Takvim Uygulaması

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    8
    10 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    A
    Değerli dostlar, 2019 yılında kartımı aldım abd ye daha sonrasında covid sebebiyle giriş yapamadım yaklaşık olarak 4 yıldır. Şimdi durumları toplarladım taşınmak için hazırım. Giriş yapamamam için sağlık ve maddi olarak geçerli sebeplerim var. Ülkeye giriş yapabilirmiyim ? Yada önereceğiniz neler var ? Benzer durumu yaşayan olup giriş yapan olduysa, bilgi verebilirse çok memnun olurum. Teşekkürler
  • Yeşil Kart Forum Discord Sunucusu AÇILDI!!!!!

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    18
    8 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    siraysessizS
    ben yükledim ama teknolojiyle çok aram iyi değil becerebilmişimdir umarım
  • Takvim Eklentisi Test

Yeşilkart Forum'a Özel
    1
    0 Oy
    1 İleti
    155 Bakış
    adminA
    [event][name]Takvim Eklentisi - Baslangic Test[/name][allday]true[/allday][startDate]1561867200000[/startDate][endDate]1561953599999[/endDate][reminders][][/reminders][location]Location Test[/location][description]Forum guncellemesi... Takvim eklentisi test...[/description][mandatory]false[/mandatory][/event]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k