Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakat tarihi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    592 Bakış
    E
    Aradan uzun zaman geçmiş ancak başkalarının işine yaraması açısından 2024 için güncel bilgi vereyim. Bizim de başımıza aynı durum geldi, eğer konsolosluğa mail atarak uygun bir dil ile ifade ederseniz yeni randevuya izin veriyorlar ancak randevuyu sizin bulmanız lazım günlerce uğraşarak bir boşluğu zor bulduk
  • Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    707 Bakış
    crazycellsC
    @Hasamuddin, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ? Ankara'da mulakata girip girmemeniz problem degil, dosya numaraniz AS oldugu icin Asya numaralarini takip etmelisiniz.
  • Mülakat yerimi değiştirebilir miyim?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    270 Bakış
    bidünyaB
    tebrikler öncelikle forum kurallarını okuyup sürecinizi imzanıza taşımalısınız. Forumda cevabını bulamadığımız her soru için ayrı başlık açılmasına izin verilmiyor. Sorularınızı ilgili başlıklarda sormalısınız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/1045 Ayrıca arama butonuna "mülakat yeri değişikliği" yazarsanız geçmiş deneyimleri görebilirsiniz.
  • Mülakat tarihi ve askerlik sorunsalı

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -1 Oy
    6 İleti
    386 Bakış
    ayvalik10A
    @mcivan mayıs ayına ait geçen sene ki bülten haziran ayında gideceklerin numarası idi zaten haziranda ayındaki bülten de tüm numaralar current olmuştu [image: 1573041988776-tt-resized.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k