DS-260 Formu Submit Etme
-
Merhaba Ben 2018 EU 98XX nolu greencard talihlisiyim. Ekonomik durumumu biraz daha toparlamak istediğimden dolayı biraz geç submit etmeye karar vermiştim. Crazycell Bey Kasımda case numaram çok yüksek olmadığından dolayı Ds-260 formunu submit etmemin pek bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti. Ben Nisan - Mayıs gibi görüşmeye girmek istiyorum. Bu durumda ne zamana kadar Submit etmem gerekecek.
Daha doğrusu ne zaman submit edersem ortalama bu tarihi yakalarım. Çok da geçe kalmak istemiyorum. Çünkü vize kalmama durumu ile karşı karşıya kalmak istemiyorum ve kesinen tek gidiş planım olduğu için biraz geç submit etme kararı almıştım.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
-
Lutfen surecle ilgili sorularinizi sadece su konuda sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları -
@1877ru bu sene visa açıklamaları çok yavaş ilerliyor.
yeni açıklanan bültene göre önümüzdeki ay 6000 e kadar olanlar çağırılacak.Böyle bir durum en son 2006 yılında yaşanmış. o zamanda Şubat- Mart gibi 9800 lere sıra gelmiş.
Bence şimdiden doldurmanız faydanıza. Tabiki maddi / manevi durumunuzu kendiniz değerlendirmeniz gerek.
-
ds 260 formunu submit ettik ve comfirmation yaptık. hem formların hem condirmation sayfasinin çıktısını aldık.
şimdi bunları bir yere göndermemiz gerekiyor mu?
hangi sayfa mülakata giderken götürülecek? kaç kopya? -
@pnr DS-260 Formu Submit Etme içinde söyledi:
ds 260 formunu submit ettik ve comfirmation yaptık. hem formların hem condirmation sayfasinin çıktısını aldık.
şimdi bunları bir yere göndermemiz gerekiyor mu?
hangi sayfa mülakata giderken götürülecek? kaç kopya?Sureci su konunun ilk iletisinden takip etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
Merhaba, bu senenin green card talihlilerindenim. Yaklaşık 10 gün önce Ds-260 formunu doldurmama rağmen, formu hala submit edemiyorum. Formu submit etmek için farklı browserlardan ve bilgisayarlardan, telefonlardan vs. giriş yaptım fakat, bunun da herhangi bir etkisi olmadı. Sanırım bir şekilde son sayfada bulunan submit butonu bloke olmuş durumda ve hiç bir şekilde çalışmıyor. Girdiğim bilgilerin doğru olduğundan da kesinlikle eminim. (son sayfadaki bölüme case numaramı sıfırlar olmadan giriyorum).
Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
-
@baha-0 Sorularinizi ilgili konuda sorunuz lutfen
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum