Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

1 Mayıs Kutlu Olsun

Benzer Başlıklar

• Ankaralılar 7 Mayısı nasıl bekliyor?

Gündem ve Sohbet
    14
    1 Oy
    14 İleti
    784 Bakış
    E
    Çalışarak tabii ki :( çalışırken vakit çok çabuk geçiyor. Çalıştığım için yarın sonuca bile 22.00'dan önce bakamam heralde.
  • 23 Nisan Kutlu Olsun

Gündem ve Sohbet
    11
    8 Oy
    11 İleti
    649 Bakış
    SerappS
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Geleceğimiz çocuklarımızda, emanetimiz emin ellerde. Bu bayramı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. [image: 1776932711781-img_3500-resized.jpg]
  • Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test

Gündem ve Sohbet
    35
    1 Oy
    35 İleti
    2k Bakış
    dreams_usaD
    @gokcell Turkiye icin secilme orani %1 varsayarsak...Linux Test içinde söyledi: @dreams_usa Farkli bir bakis acisi. Diger taraftan belkide Turkiyedeki isleri begenmiyorsundur. Vasfinla ilgili islere bakiyorsundur. Mesela Amerikaya gitsen vasfin ne olursa olsun her isi yapacaksin. Taksi soforlugu,pizza dagitmak, benzin pompaciligi vesaire. Ama Turkiyede her isi yapmaya hazirmiyiz? Mesela adam muhendis, hadi bir piza dagitsin bakalim. Adam dagitir o pizayida bizim toplumumuz o adama piza dagitma isini yakistirmaz, yadirgaz ve toplum baskisiyla o adam piza dagitmayi birakir. Belkide yanlis dusunuyorum. @gokcell Pizza dağıtarak Amerika da ki kazancı elde edecek olsam hiç düşünmem. Amerika da ki pizza dağıtımından elde edeceğim gelir, Türkiye de kendi mesleğimi yaptığımda dahi kazanabileceğimin 3 katı neredeyse. Ve şunu da ekleyeyim ki cevabım amatörce olmasın. Burada yöneticilik pozisyonunda kazanacağım ücret ile, Amerika da pizza dağıtımından kazanacağım ücretin bana sağlayacağı yaşam standardı aynı, hatta ABD de alım gücü daha yüksek. Zira, Türkiye de yönetici maaşıyla araba almaya kalksam en az 1 yıl yemeden içmeden kazancımı biriktirmem gerekirken, ABD de hal böyle değil ;)
  • USA-TURK.com ve Forumuna Ne Oldu?

Gündem ve Sohbet
    13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    RaskolnikovR
    @MySea, içinde söyledi: USA-TURK.com ve Forumuna Ne Oldu? Eskiden birde Mezun Forum vardi. Ona ne oldu bilgisi olan var mi? Benim green card başvurumu onlar yapmışlardı 10 dolar ücret alarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k