Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

CSC'ye kayıt.

Benzer Başlıklar

• Forum'da yeniyim tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10
    2 Oy
    10 İleti
    383 Bakış
    ynusmskY
    Hoşbuldum teşekkür ederim. Foruma yeni katıldığım için, heyecandan direkt olarak buraya konu açtım. Sonrasında ise sohbet bölümününde olduğunu fark ettim. Çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli bir şekilde hareket edeceğim. Umarım herkes yeni yılda hayallerine kavuşur. :) :)
  • Greenkart talihlisi olup ABD'ye ailece gidememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    109
    0 Oy
    109 İleti
    9k Bakış
    Mesut IslerM
    Çok teşekkür ederim bilgileriniz için.
  • CSC ye kaydolmak

2
    0 Oy
    2 İleti
    493 Bakış
    crazycellsC
    @06mert CSC ye kaydolmak içinde söyledi: Merhaba pasaport teslim almak için nasıl kayıt oluyoruz hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz Mulakat deneyimleri konusunu okumaniz gerekiyor, orada zaten butun bilgiler var: https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri
  • Greencardım ile 5 yıldır abd ye giriş yapmadım

2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emrahcan1 Greencardım ile 5 yıldır abd ye giriş yapmadım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar,2012 greencard talihlisiyim.aynı yıl eşimle beraber kartlarımızı aldık geri dönük.bi sene sonra tekrar sorunsuz giriş yaptık.fakat tr de işlerimizi tamamlamak için geri döndük 5 yıldır giriş yapmadık..bu şekilde olup tekrar giriş yapmaya çalışan var mı aranızda.yoksa her türlü girişte kartıma el koyup geri gönderirler mi..süreç nasıl işliyor.mahkemeye aynı gün mü çıkıyorsun.bilgisi olan varsa çok sevinirm.hiç bir forumda bu tür bi durumda olan göremedim Bu sorunuzu su konuda sorabilir misiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k