CSC'ye kayıt.
-
Merhabalar, 2 Ekim'de görüşmem olduğunu öğrendim. Üç-dört gündür csc'ye kayıt olmaya çalışıyorum ama;
''Verilen Göçmenlik Vizesi dosya numarası, randevu planlamaya hazır değil. Ulusal Vize Merkezinden (NVC) bir randevu mektubu almadıysanız, Göçmen Vizesi dosyanızın durumunu şu adresten kontrol edebilirsiniz: http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/nvc.html.''
mesajını alıyorum, sanırım yanlış birşey yok ama beklemeye devam edeceğim sanırım. Bilen varsa biraz bilgilendirebilir mi?
Teşekkürler!
-
@thisisrandom yanlis bir sey yok, sadece biraz acele ediyorsunuz :) Lutfen sistemin guncellenmesi icin birkac hafta sure taniyip sonra bir daha deneyin.
-
selam, basında ds160 diyor forumun bu dogru mu ? ds260 olması lazım değil mi? pasaportun verildiği makam türkiye doğru değil mi? ds260 numarası nerede yazıyor acaba? bu csc kaydını detaylı olarak anlatabilecek birisi var mı acaba? herkese selamlar :)
-
@ozan54 su konunun ilk postuna bakabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri -
Valla csc kaydı için yardım Laz'ım.. eşim ve ben ayrı ayrı çıktı mı alıp gitmem gerekiyor ? Yoksa ikimizin de olduğu bir tek çıktı mı Laz'ım ? Ayrı ayrı kayıt yaptırdığım için iki çıktı götürülmesi gerekiyor yanlış mı yaptım acaba diye korkuyorum.
-
@apostleoftruth problem degil, iki turlu de olur. onemli olan pasaportunuzun gidecegi adresi secmis olmaniz.
-
selamlar herkese,kolay gelsin CSC kayıt yaptıktan sonra 'DS260 durumunu kontrol et' diye bir yer var. Giriş yaptıktan sonra visa check 'te case nr'ımı yazıyorum invalid immigrant visa case number uyarısı alıyorum. Yanlışı nerede yapıyorum ?ayrıntılar kısmına hemen yanındaki DS260 durumunu kontrol et 'in yanındaki kısma tıkladığımda:
İşlem Özet BilgisiBu başvuru sahibi bir talepte bulunmadı.
Ek işlem BilgisiBu başvuru sahibi için 221g ek işlemi talep edilmemiştir.
email'ime bu da aldım:
Göçmen Vizesi randevunuzu bu web sitesine başarıyla kaydettiniz.
Bu talimat sayfasının çıktısını alıp, randevu mektubuyla birlikte Konsolosluk görüşmesine getirmeniz gerekmektedir.
Konsolosluk görüşmesine randevu mektubunuzda belirtilen gün ve saatte gelmeniz gerekmektedir.
Göçmenlik Vize sürecine ve gerekli belgelere ilişkin ayrıntılı bilgiler için lütfen randevu mektubunuza bakın veya https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/ adresindeki Konsolosluk Bölümü Web Sitesini ziyaret edin. ...
Başvuranlar :
kimlik bilgilerim
kurye seçim bilgileri :
seçtiğim ptt bilgileri -
@ozan54 diger konuda cevapladim :)
-
CSC ye kayıt yaptırıcam. Türkçe karakter kullanıyoruz sanırım dimi?
-
@cannavaro1903 Eger form kabul ediyorsa kullanmaniz sorun yaratmaz. Bu sonucta resmi bir form degil, sadece pasaportunuzun gonderilmesi icin adres secimi yapiyorsunuz.
-
Öksüz olan soyadımı OKSUZ olarak yazdım nolur nolmaz. problem olmaz diye düşünüyorum
-
@cannavaro1903 CSC'ye kayıt. içinde söyledi:
Öksüz olan soyadımı OKSUZ olarak yazdım nolur nolmaz. problem olmaz diye düşünüyorum
sorun olmaz, zaten hem DS260 form numarasi, hem de pasaport numaraniz yaziyor. Bu kadar bilgiden sonra kimsenin noktalara bakacagini sanmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum