Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122
  • Yasaklı

    Bugün itibarıyla hem benim hem eşimin kredi kartı onaylandı.

  • ⭐⭐

    Babamı ıkna ettım pasaport aldırdım ve demin ds 260 ı yolladım Umarım sıra gelir. case no 2450.. Bazı yerlere eksik bilgi vermek zorunda kaldım umarım sorun olmaz. en sondaki barkod gibi görüntünün ekran goruntusunu aldım. Çok muhim birşey heralde?


  • @rustynail yorumlara katılıyorum, evrakları - pasaportun fotolu sayfası, aile üyelerini de gösteren vukuatlı nüfus belgesi, adli sicil belgesi (eğer belirtilmesi gereken mahkeme kaydı vs gibi hususlar varsa onlar da) ve gereken kişiler için askerlik durum belgesi- göndermelisiniz. Pasaport haricindekiler e-devletten alındığı şekliyle gönderilebilir.
    Kaç kişi için vize talebi yapılmışsa, her bir kişi için ayrı bir pdf dosyası oluşturup isimlerini de dosya adı olarak verebilirsiniz. evrakları subject kısmına dv lottery sayfasındaki case numberınızı yazarak , mailin gövdesine de
    tarih , case no , asıl talihlinin isim ve doğum tarihini yazarak [email protected] adresine göndermelisiniz. Zaten bildiğiniz şeyleri söylediysem de kusura bakmayın, yardım amaçlı iyi niyetime verin. kolay gelsin.


  • @arkben Nufüs kayıt örneğini gönderirken aile seçmemiştim, eşim ve kendim için “kişi” seçerek yaptım ve doküman onayı geldi. Bununla ilgili bilgisi olan varmıdır, daha sonra sorun yaratır mı? Gönderilen mailde sadece “birth certificate” diyor, detay belirtilmemiş.


  • @peace8587 kolaylık olsun diye öyle dedim, zira aile alınca tüm fertler çıkıyor, birer kopyasını koyunca oluyor, ama yoksa elbette ayrı ayrı almanın bir sakıncası olamaz..tebrikler , hepimizin yolu açık olsun, heyecanlı günler :)


  • @calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Babamı ıkna ettım pasaport aldırdım ve demin ds 260 ı yolladım Umarım sıra gelir. case no 2450.. Bazı yerlere eksik bilgi vermek zorunda kaldım umarım sorun olmaz. en sondaki barkod gibi görüntünün ekran goruntusunu aldım. Çok muhim birşey heralde?

    Bu, iyi haber ama biraz gec kaldik; umarim hizli sekilde formlar islenir de Eylul bitmeden mulakat tarihi alabilirsiniz, bol sanslar.

    Evet, ciktisini mulakata goturebilirsiniz.


  • @arkben @crazycells teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet, mail gelmeden evrakları yollamaya karar verdik, bir faydasının olup olmayacağı konusunda çok emin değilim. Henüz 28k'lara evrak maili gelmemesi ( belki istisna 1-2 vardır ) ve submit edilen vizenin az olması nedeniyle biraz rahat davrandık açıkçası. 2,5 yaşında oğlumuz için hangi evrakları yollamalıyız?


  • @arkben 5 dakika önce henüz evrak maili almadık yazdım ve şimdi aldık. Şimdi sıra evrakları göndermede.


  • @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @arkben @crazycells teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet, mail gelmeden evrakları yollamaya karar verdik, bir faydasının olup olmayacağı konusunda çok emin değilim. Henüz 28k'lara evrak maili gelmemesi ( belki istisna 1-2 vardır ) ve submit edilen vizenin az olması nedeniyle biraz rahat davrandık açıkçası. 2,5 yaşında oğlumuz için hangi evrakları yollamalıyız?

    Sadece pasaport fotokopisi yeterli. Zaten sizin nufus kayit orneginde kendi bilgileri de olacak.


  • @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @arkben 5 dakika önce henüz evrak maili almadık yazdım ve şimdi aldık. Şimdi sıra evrakları göndermede.

    Bu guzel haber... Denk gelmis de olabilir ama zaten son bir ay kaldi mulakat icin, dolayisiyla bu saatten sonra bence mulakat tarihi bekleyen ve belgelerini gondermemis olan butun arkadaslar, KCC'ye -email gelmemis olsa dahi- istenilen belgeleri gondersinler. Bu sekilde belki sureci az da olsa hizlandirip, son ayda bir mulakat yeri garantileyebiliriz.


  • Arkadaşlar selam,

    9 mayıs tarihinde evrakların onaylandı diye mail aldım fakat hala mülakat tarihi ile alakalı geri dönüş olmadı. İçimi rahatlatacak bilgiye sahip kimse varsa yardımcı olabilir mi ?


  • @egemen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar selam,

    9 mayıs tarihinde evrakların onaylandı diye mail aldım fakat hala mülakat tarihi ile alakalı geri dönüş olmadı. İçimi rahatlatacak bilgiye sahip kimse varsa yardımcı olabilir mi ?

    Mulakat tarihleri genelde ayin sonuna dogru gonderiliyor. Ayin 30'una kadar beklemenizi tavsiye ederim.


  • @egemen merhaba,
    Ben de benzer durumdayım. Muhtemelen ağustos ayına randevu alacağız.
    Ağustos randevusu da bu ay sonunda belli olur, panik yapacak bir durum yok.
    Mayısta onay alan kimseye henüz randevu verilmedi diye biliyorum.


  • @crazycells Teşekkürler :) o zaman beklemeye devam. Bu süreç resmen bana sabrı öğretti.


  • @rustynail hadi hayırlısı, ama bitmiyor bitmiyor, ondan sonra da mülakat tarihi geldi mi gelmedi mi , tırnak kalmadı valla
    :)


  • Mulakat tarihleri verilmeye baslanmis


  • Sayın @muhammetnzr bu bilgiye nereden ulaştınız?



  • Teşekkürler sayın @muhammetnzr, avrupadanda randevu alanlar olmuş,umarım bizlere de kısa süre içinde ulaşır🙏


  • @onrozr rica ederim, umarım dediğiniz gibi bekleyen herkesin almasını temenni ederim ben de.


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 Greencard başvuruları tekrar edilecek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    4 Oy
    1 İleti
    841 Bakış
    canerbC
    https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ detaylar yukarıdaki linkte mevcut 3 ekimden sonra başvuru yapanlar tekrar yeniden başvuru yapabilecekler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum