Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@arkben 5 dakika önce henüz evrak maili almadık yazdım ve şimdi aldık. Şimdi sıra evrakları göndermede.

Bu guzel haber... Denk gelmis de olabilir ama zaten son bir ay kaldi mulakat icin, dolayisiyla bu saatten sonra bence mulakat tarihi bekleyen ve belgelerini gondermemis olan butun arkadaslar, KCC'ye -email gelmemis olsa dahi- istenilen belgeleri gondersinler. Bu sekilde belki sureci az da olsa hizlandirip, son ayda bir mulakat yeri garantileyebiliriz.

• Arkadaşlar selam,

9 mayıs tarihinde evrakların onaylandı diye mail aldım fakat hala mülakat tarihi ile alakalı geri dönüş olmadı. İçimi rahatlatacak bilgiye sahip kimse varsa yardımcı olabilir mi ?

• @egemen DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Arkadaşlar selam,

9 mayıs tarihinde evrakların onaylandı diye mail aldım fakat hala mülakat tarihi ile alakalı geri dönüş olmadı. İçimi rahatlatacak bilgiye sahip kimse varsa yardımcı olabilir mi ?

Mulakat tarihleri genelde ayin sonuna dogru gonderiliyor. Ayin 30'una kadar beklemenizi tavsiye ederim.

• @egemen merhaba,
    Ben de benzer durumdayım. Muhtemelen ağustos ayına randevu alacağız.
    Ağustos randevusu da bu ay sonunda belli olur, panik yapacak bir durum yok.
    Mayısta onay alan kimseye henüz randevu verilmedi diye biliyorum.

• @crazycells Teşekkürler :) o zaman beklemeye devam. Bu süreç resmen bana sabrı öğretti.

• @rustynail hadi hayırlısı, ama bitmiyor bitmiyor, ondan sonra da mülakat tarihi geldi mi gelmedi mi , tırnak kalmadı valla
    :)

• Mulakat tarihleri verilmeye baslanmis

• Sayın @muhammetnzr bu bilgiye nereden ulaştınız?

• Teşekkürler sayın @muhammetnzr, avrupadanda randevu alanlar olmuş,umarım bizlere de kısa süre içinde ulaşır🙏

• @onrozr rica ederim, umarım dediğiniz gibi bekleyen herkesin almasını temenni ederim ben de.

• @muhammetnzr merhaba Muhammet Bey,

Attığınız linkde şöyle bir şey okuyorum. Benim numaram 8xxx lerde, önceden current olmus ama ben geç ds260 gönderdim, evrak onayı vs 2 hafta kadar önce aldım. Bu durumda bize mülakat tarihi gelmez diye anlıyorum doğru mu? Yani siramiz geçmiş

Also, you will not get the 2NL if you have not submitted your DS260 AND your documents to KCC AND your case number is current (lower than the VB number for your region).

• Sayın @caglarcan mayıs ayında evraklarınızın tamam olduğu ve işlendiğine dair mail aldıysanız bu ay randevu maili alma olasılığınız yüksek.

• @caglarcan eğer evrak onay mailini haziran ayında aldıysanız o zaman büyük ihtimalle eylül ayına randevu alirsiniz fakat sayın @ONROZR dediği gibi mayıs ayında onay maili aldiysaniz ağustos icin randevu alma sansiniz var.

• Evet evrak onay mailimi, 9 Haziran tarihinde aldım ancak case numaram görece düşük olduğu için bir ihtimal Ağustos ayına randevu alırım diye düşünmüştüm.

• @caglarcan Yüksek ihtimal eylül ayına mülakat tarihi alırsınız. case numarasının düşük olmasının bir önemi kalmıyor bazı durumlara göre.

• @nwtzki teşekkür ederim, randevu tarihi bekleyen herkes umarım müjdeli haberi en kısa sürede alır.

• @egemen bende 6 mayısta almıştım ama randevu alamadım temmuz için. Bu ay sonunda ağustos için bekliyorum hayırlısıyla. Genel kanı bu ay sonu alacağımız yönünde

• Mülakatlar ayın 2. yarısı 2 aşama şeklinde dağıtılıyor. Birincisi genelde 15-20 arası, ikincisi 25-30 arası. Biz bugüne kadar hiç bir zaman ilk aşamada almadık. O yüzden ayın 25-30 arasına odaklanın mülakat mailleri için. Umarım bekleyen herkesin mülakatı biran önce gelir vizelerine ulaşır.

• @arkben bu çok doğru bir tabir. Başvuru kıstaslarının arasına çelik gibi sinirler vs. gibi şeyler eklenmesi lazım.
    Şaka bir yana, Ağustos mülakatları için biraz çekimser davranıyor olabilirler mi Türkiye için? Muhtemelen oraya 9 günlük kurban bayramı tatili idari izin olarak gelecek.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    206k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • green card DV2019 sorularım

4
    0 Oy
    4 İleti
    789 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık

16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @atakanmslu DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık içinde söyledi: Bir de önemli bir sorum. Benimle ilgili oluşabilecek olan herhangi bir sorun eşimin gitmesini engeller mi ? hayir, esiniz vizesini alir. Bu durumdan dolayi onun vizesi tehlikeye girmez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k