Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @crywolf34 neden ?


  • @rastaman-vibration hosgeldiniz. @gözde hanimin dedigi gibi mulakat zamani diplomanizin olmasi yeterli.


  • @crywolf34 yine de hayal kurmak guzeldir sayin crywolf34 :) zaten secilme ihtimalinin dusuk oldugunun hepimiz farkindayiz.


  • @gözde fazla kendinizi kaptırınca olası bir seçilmeme durumunda büyük hayal kırıklığına uğruyorsunuz.


  • seçilmeme olasılığı da %99 olunca kendini çok kaptırmak anlamsız


  • @crywolf34 seçilme yüzdesinin ne kadar küçük olduğunu biliyoruz Allahtan o yüzden seçilmeme durumda çokta hayal kırıklığı yaşayacak bir durum yok benim açımdan çoğu arkadaşında öyle olduğunu düşünüyorum. Herkes her şeyin farkında yine de teşekkürler .


  • Aynen zaman kısaldıkça insann içinde umut azalıyor ve daha önce keyifle yaptığı şeyler keyif vermemeye başlıyor :) forumda olmaktan çok memnunum fakat şimdi çıkmama ihtimali geldikçe hevesler kaçıyor :)


  • Evet zaman yaklaştıkça mantıklı düşünce ağır basıyor belki de hayal kırıklığı yaşamamak adına bilinçaltı kendini hazırlıyordur.


  • Tum yazilanlar dogru olsada benzer hayalleri, umutlari ve arzulari tasiyan insanlarla bu forumda yazismak insana iyi geliyor sanirim 😊 En azindan bana iyi geliyor. 🙋🏻


  • bazı arkadaşlar imza kısmına yazmışlar ya case numaraları vs amerika giriş felan valla çok özendim. Bu sene bana çıksada bende o işlemleri tek tek zevkle yapsam. Hadi hayırlısı bakalım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. ;)


  • @gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @Rastaman-Vibration önemli olan mülakat tarihindeki durumunuz

    teşekkürler

    @reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @rastaman-vibration hayırlısı olsun hoşgeldiniz.

    hoşbulduk, teşekkür ederim


  • Bu ileti silindi!

  • İyi akşamlar cümleten arkadaşlar. Şafak sayarak günler geçmiyor bu aralar farklı şeyler ile uğraşmaya başladım gc eskisi kadar aklıma gelmiyor. Çok kafasına takan ve sürekli gc yi düşünen günlerini geçiremeyen arkadaşlara farklı uğraşlar tavsiye ederim. Kesinlikle işe yarıyor. 👍


  • @Bahadır-Kaplan durumu çok iyi özetlemişsiniz ''Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim '' :)


  • @hsndmn tavsyelerine ihtiyacımz var dinliyoruz :)


  • @vecihi Hocam sabah erken kalkıp günlük koşuya gidiyorum. 09:00 gibi dükkanı açıyorum, akşam 20:00'de dükkanı kapatıyorum. Haftanın 3 günü salonda spor yapıyorum. Güzel bir mekan buldum. Haftanın 3 günü de akşamları oraya gidiyorum. Sevdiğim kişiler ile daha sık görüşüyorum. Bir süredir bu şekilde ilerliyor sistemim. Günlük toplam 1 saat bile bilgisayar başında takılmıyorum. Bu biraz da kişiden kişiye değişiyor. Zamanında yapmak istediğiniz ama o dönem vaktinizin olmadığı şeyleri yapabilirsiniz. Mesela bilgisayar başında zaman geçirmek zorunda olan arkadaşlar da vardır. İmdb top 250 fimlerini bitirebilirler. Kanımca ölmeden önce izlenmesi gereken filmler ve yabancı diziler biliyorum. Yine imdb sıralamasındaki yabancı dizilere başlayabilirler. Ama bence vakti dışarıda geçirmek daha hoş oluyor.


  • @hsndmn valla nedense çıkmıcak gibi bir his var içimde ve ben çıkmazsa burada napacağım hiç bir fikrim yok , işsizim iş bulamıyorum sürekli başvuru yaptığım halde, yani beni tek düşündüren gc değil, gc bana bir ödül gibi , orda yeni başlıcağım hayat beni hiç ürkütmüyor açıkcası :)


  • @vecihi Ürkütmüyor çünkü Türkiye'de yapabileceklerin ile orada çok daha refah bir yaşam sürebileceğini kendin de biliyorsun. 'usailan' diye bir site vardı ismini yanlış hatırlamıyorsam. Orada Türkler sürekli iş ilanları paylaşıyor. Hiç mi bir şey bulamadın o sitedeki ilanlardan 2-3 tanesini ara her türlü iş bulunur. Amerika gibi bir ülkede istedikten sonra işsiz kalmazsınız hocam. Her insan biraz azimli olmak zorunda. Ölmeden önce başarmak istediğim şeyler var. Herkesin de vardır. Özellikle bu yüzden istiyorum ben.


  • @vecihi think happy be happy


  • Atladiginiz bir kisim var turkiyedeki cabalarinizla orda ayni emekle cok daha refah yasabilirsiniz kesinlikle dogru ama urkutucu olan ilk 2 yillik gecis kismi.ondan sonra yolunuzu bulmus olursunuz zaten.meselede o iki yil yeterli maddi ve manevi birikim gerekiyor


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: Merhaba, babam dv2019 talihlisi, emekli ama oraya gidince yine kendi mesleğini yapmak istiyor. Ben de üniversitede İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Mülakat sırasında babama ne iş yapacağı sorulunca sadece emekli olduğunu belirtmesini ve benim eğitimim için gideceğimizi söylemeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl söylersek vizeyi alma ihtimalimiz daha yüksek olur? Eğitim için mi iş için mi? Yani babam emekliyim derse orada bir işte çalışması beklenir mi? Cevaplarsanız memnun olurum. Vize alip almamanizi sorulara vereceginiz cevaplar degil, sartlari saglayip saglamamaniz belirliyor. Gocmen vize basvurulari, diger vize basvurularina benzemiyor. Calismayi dusundugunu ama ne yapacagina henuz karar vermedigini soyleyebilir, bir sorun olmaz illaki gocmek icin bir neden belirtmenize gerek yok. Boyle bir soru da sorulmuyor zaten. @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: @başkan Cevap için teşekkürler. Yaşım 21 altında olacak eğer vizeyi doğum günümden önce alabilirsek, bunun bi önemi olur mu vizeyi aldıktan sonra? Ayrıca Amerika’da gideceğimiz yerde iki tane tanıdığımız var onlar bize sponsor olmayı kabul ettiler, onları mülakatta belirtsek bir faydası olur mu? Evet, vizeyi alabilmek icin maddi yeterlilik sartini da saglamaniz lazim, eger kendi maddi kaynaklariniz yeterli degilse sponsorun faydasi olur. Tek bir kisinin sponsor olmasi yeterlidir, bu konuyla ilgili olarak surayi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum