Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
71 35 15.2k 11

Benzer Başlıklar

• 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    526 Bakış
    crazycellsC
    @furkan-erdem Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek içinde söyledi: Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Bir sorum var. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim surecle ilgili sorulari su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
  • extra çekiliş ihtimali dv 2019

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Su post'a bir goz atin isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir/15?page=1 Konu siyaset veye hukumet politikalari olunca her sey mumkundur. Hicbir durumun olasiligi %0 degil, ama boyle bir aciklama veya duyuru yapilmadi, o nedenle su an icin durumda hicbir degisiklik olmayacakmis gibi davranin.
  • Dv 2019 başvuran sayısı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    14k Bakış
    arnbltA
    @bfs dediğiniz doğru muhtemelen bu konu ile ilgili bir çok bildiğiniz şey yanlış. :) Zaten kontenjan diye bir şey yok green card sürecinde. Limit kavramı var. Bu da 50000, %7 gibi değerlerden ibaret. Green Card verilme limiti 50000. En fazla 50 bin vize basılır. (NACARA vizeleri hariç) Bir ülkeye 3500 den fazla vize verilemez. (% 7 limit kuralı gereği) Örneğin; Bulgaristan vatandaşınız diyelim, ama Türkiye olarak çekilişe katıldınız. Çekilişi kazandınız. Case Number ınızda 20 bin olsun. Türkiyeden kazanan 4000 kişi olsun. Bulgaristandan da 3000 kişi olsun. Temmuz ayında da bültende o ay için 25000 cut-off açıklandı. Siz Türkiye girişlilerin içinde 3501.nci sırada kazanan biriyseniz, numaranız Current olsa dahi vize alamazsınız mülakata dahi çağrılmazsınız. Ama Bulgaristandan katılan biri 20000 Case No ile mülakata girebilir çünkü o daha ülke limitine takılmamış oluyor. Aslında kurallar çok açık ve net. Her ay açıklanan bültende yazıyor bunlar. Hatta bazı yerler bold olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k