2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)
-
@gözde valla senelerdir kazanamayanlar arasındayım, çıkarsa sevinçten sabaha kadar dışarlarda dolaşırım herhalde, ama kazanamazsam ağlayacağıma eminim :)
-
@vecihi bu sene şansın dönecek göreceksin sabaha kadar dışarda dolaşmak zorunda kalacaksın :)
-
@gözde güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ederim, gerçekten isteyen herkese çıkar umarım.
-
@FreeWoRLD @crazycells bu anketin yanına kaç yıldır başvurduğumuzla ilgili bir ankette ekleyebiliyormuyuz ?
-
@vecihi Bu konu icinde baska bir poll yapamiyorum fakat ayri bir konuyla yapabilirim, gayet iyi fikir. O istatistigide gorelim.
-
@vecihi maalesef bir konuda sadece bir anket olabiliyor, onun icin farkli bir konu acmak lazim diye dusunuyorum.
-
@crazycells @FreeWoRLD anladım teşekkür ederim :) Açarsanız o ankete de katılsak iyi olur .
-
Acilmistir sayin @vecihi :)
-
@FreeWoRLD teşekkürler oyumu attım yorumumu yaptım :)
-
inşallah buradaki herkese çıkar:)
-
@FreeWoRLD eline sağlık.Zaman daraldıkça benim heyecanım azalmaya başladı..Geçen seneki gibi o his ne bileyim o duygu yok.Sanırım seçilme şansının oldukça az oluşu gerçekçi yapıyor insanı.Bakalım bekleyip göreceğiz.
-
@ikizbabasi kazancaksın, hemde 12xxx ile... İNŞALLAH
-
@ikizbabasi
Bende senin bu sene kazanacağına inanıyorum. 👍
Umarım yanılmam -
@asilcenk forumda sen,@crazycells sağolsun ,@pacavell @smesut @Senay-Sirin bir kaç arkadaş daha bu sene şeytanın bacağını kıracaksınız şeklinde temennilerini hep dile getiriyorlar.
Şimdiden teşekkür ediyorum.Bir süredir giremiyordum foruma okunacak konu çoğalmış15 Mayıs ta güzel haberler duyacağız inşallah.O gün saat 19:00 dan sonra nöbet başlayacak bilgisayar başında.Gerçi ilk başlarda zor oluyor dv lottery sayfasına bağlanmak gecenin oldukça ilerleyen saatlerine kalıyor.hatta geçen sene gece yarısı 1-2 kalmama rağmen girememiştim.Sonra işe gitmek için kalktığımda öğrenmiştimYani tıpış tıpış işe :)Hayaller bu seneye kaldı. -
@smesut benimde bu sene forumda çıkacak olan arkadaş tahminim şöyle
@smesut
@FreeWoRLD
@gözde -
@ikizbabasi geçen yıl ben ertesi sabah işe gelince bakmıştım, çıktı diye sevinmiştim ama hep buruk bir sevinçti. Burukluk zamanla yerini eklşiliğe bıraktı, yakında acı olacak gibi geliyor. Bir daha da yemem zaten...
Ama siz güzel haberler alacaksınız...
-
@asilcenk sen de alacaksın.Merak etme süreç biraz can sıkıcı ama sonunda iyi haberi alacak inşallah tüm bekleyen arkadaşlar.
-
Ümidime sağlık diyorum ve umarım sonunda bu sene bana çıkacak :)
-
@arrow inşallah.
Aklımızdaki ve gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsun. -
@asilcenk ağustos ayında mülakattan çıktığınızda bu kadar ay kendimi boşa üzmüşüm diyeceksiniz benden söylemesi .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum