80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
........
-
@gokcell maşallah ben hala ara ara nostalji yapar batman ve geleceğe dönüşü izlerim. zamanın en güzel filmlerindendi.
-
@gokcell evet ne helikopterdi be nasıl hızlı giderdi ama a takımınıda es geçmeyelim haksızlık olmasın :)
-
A takımı(babamla izlemeye bayılırdım), makgeyvır(ne becerikli bi herifti o yaa 😂...) Pazar sabahları hatırladığım galaksi savaşçıları gibi bişey vardı.. saat 7 de kalkar izlerdim.. bmx bisikletimle sokağımda ki kızlara hava atarken düşmelerim 😂.. babamın beni tuzlaspor(ist.tuzlalıyım) maçlarına götürmesi, arada bir köylere doğru gidip ailecek piknik yapışlarımız.. 80ler ve 90ların başı da çok güzeldi.. teknoloji hayatlarımızı her ne kadar kolaylaştırıp pratikkeştirse de ben hala daha video kasetten kemal sunal filmi izlemeyi özlüyorum.. tüplü televizyondan hemde 😊
Bu arada 83 doğumluyum ve kendimi bu forumun başlığında yaşlanmış gibi hissettim. Yaşlanıyoz arkadaşlar 😂😂😂
-
........
-
oktay vatan millet sakarya dersin Türk baş yapıtlarını unuttun. Olacak o kadar; süper baba; hababam sınıfı
-
........
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
oktay vatan millet sakarya dersin Türk baş yapıtlarını unuttun. Olacak o kadar; süper baba; hababam sınıfı
onlar birazdan gelecek kardeşim :) laf lafı açtı hababam sınıfı olacak o kadar süper baba deli yürek çılgın bediş mahallenin muhtarları bizimkiler unutmak ne mümkün :)
-
@smyael, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
A takımı(babamla izlemeye bayılırdım), makgeyvır(ne becerikli bi herifti o yaa 😂...) Pazar sabahları hatırladığım galaksi savaşçıları gibi bişey vardı.. saat 7 de kalkar izlerdim.. bmx bisikletimle sokağımda ki kızlara hava atarken düşmelerim 😂.. babamın beni tuzlaspor(ist.tuzlalıyım) maçlarına götürmesi, arada bir köylere doğru gidip ailecek piknik yapışlarımız.. 80ler ve 90ların başı da çok güzeldi.. teknoloji hayatlarımızı her ne kadar kolaylaştırıp pratikkeştirse de ben hala daha video kasetten kemal sunal filmi izlemeyi özlüyorum.. tüplü televizyondan hemde 😊
Bu arada 83 doğumluyum ve kendimi bu forumun başlığında yaşlanmış gibi hissettim. Yaşlanıyoz arkadaşlar 😂😂😂
bizim mahallede bisiklet kiralayan biri vardı kaynarcada otururken. bmx bisiklet vardı lakabı katildi :) kırmızı kemik jantlı idi inan o bisiklete binmeye korkardık çocuk aklı işte :)
-
@mehmet-JS ... :))))))) o kara şimşekten bir sopa yemiştim :)))) eskiden divanlar var tabi cam dibinde karşıda tv bende yaşım ufak hatırlamıyorum ama ya ilk okula yeni başladım başlamadım divana koştum kara şimşek i seyredicem . uzandım keyifle izlicem bi baktım poşet var kenarda meğer annem eve girmiş iki dakka önce divan kenarına koymuş poşeti. bende ayakla şöyle az iteledim . ne bilim içinde ekmek var :( :) offf o ekmeğe saygıyı bi öğrendim o anda :))) a valide oklavayla bi daldı bana ( donatello misali :)))))))))))))) kara şimşek denince ilk aklıma gelen o neyse yedik oklavayı biraz mızmızlık sonra kara şimşeğe devam :))
-
@albayrakkosova, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@mehmet-JS ... :))))))) o kara şimşekten bir sopa yemiştim :)))) eskiden divanlar var tabi cam dibinde karşıda tv bende yaşım ufak hatırlamıyorum ama ya ilk okula yeni başladım başlamadım divana koştum kara şimşek i seyredicem . uzandım keyifle izlicem bi baktım poşet var kenarda meğer annem eve girmiş iki dakka önce divan kenarına koymuş poşeti. bende ayakla şöyle az iteledim . ne bilim içinde ekmek var :( :) offf o ekmeğe saygıyı bi öğrendim o anda :))) a valide oklavayla bi daldı bana ( donatello misali :)))))))))))))) kara şimşek denince ilk aklıma gelen o neyse yedik oklavayı biraz mızmızlık sonra kara şimşeğe devam :))
hepimiz hemen hemen Türk tipi terbiye etme aracı olan oklavayı ve terliği yemişizdir işin garip tarafı 2 dk sonra unutur kaldığımız yerden devam ederdik :)
-
çılgın bediş ablamız yada namı değer yonca evcimik :)
-
aynen birbirimizi kızdırıyorduk akşam eve geç gidenlere kalın kazak giyin diye sanki cellat bekliyo evde :)))))))) yok öle bişey ama iyiydik ya bence çok daha güzeldi
-
mekanı cennet olsun herkesin Barış abisiydi pazar günlerinin vazgeçilmeziydi :)
-
@albayrakkosova, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
aynen birbirimizi kızdırıyorduk akşam eve geç gidenlere kalın kazak giyin diye sanki cellat bekliyo evde :)))))))) yok öle bişey ama iyiydik ya bence çok daha güzeldi
yazları özellikle gece 10 / 11 lere kadar oynardık eve gitmezdik evin yolunu anca karnımız acıktığında hatırlardık :)
-
Barış mançonun belkide en çok sevdiğim şarkılarından biridir hala dinlerim :)
-
@Oktay-İbiş akşam ezanı okununca usabin bolt olurduk
-
@ayvalik10 aynen kardeşim :) akşam yemeği yenir ailecek sonra hemen sokağa
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş Ah Baris abi ah. Oglumun adini verdigim kisi.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Üniversitesi,Barış Manço Derneği ortaklığında 14 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen "Bir Dünya Barışı" etkinliği kapsamında Çağdaş Halk Ozanı Barış Manço Seminerinde "Çağdaş Türk Ozanı Barış Manço'nun yazarı Birgül Yangın Aslanoğlu'nun" "Barış Manço'nun Eserlerinde Semboller ve 2023 Vizyonu" adlı tebliğinde sunulan Göksel Yangın'ın hazırladığı klip
Gerçekten biz çok şanslıydık öyle bir insana rastladığımız için mekanı cennet olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum