@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Famel işte asgari ücretlinin elinde neden son model telefon var demek yerine bu telefon amerikada veyahut avrupada çeyrek asgari ücretken bu ülkede neden 7 asgari ücret diye sorgulamaya başladığımız an bu ülke kalkınmaya başlıyacaktır. Gariban insanımızın bir telefon merakı var herkes ister V8 motoru fulleyip kamp için biyerlere gitmek napsın insanlar telefonla sosyalleşme çalışıyolar ondan zevk alıyorlar
sorgulayanlar sorguladıkları ile kalıyor maalesef. 2 bin lira gibi komik bir ücrete insanlara mecbur bırakıp sözüm ona mesai ile 2500 gibi rakama getirip güzel gösteriyorlar. mevcut sistem bizleri öyle bir noktaya getirmişki düşünme konuşma tartışma sadece yap ve uygula mantığına mahkum etmiş ve her şey ben bilirim ben ne dersem o olur mantığında olanlarında bizi yönetmesi ayrı bir vahim durum. 2000 lira asgari ücret alıp 5 bin tl lik telefon olup sırf sende var bende neden yok bak param olmasada arkamda kapı gibi kredi kartım var çektiririm 12 ay taksit gerekirse aç kalır ama o telefonuda alırım mantığında olanlar azımsanmayacak kadar çok ALLAH doğrultsun onları. ben yaklaşık 2 senedir televizyon izlemiyorum nedenmi çünkü her kanalda çok bilmiş bilen her programda ekonomist , avukat ,harekat uzmanı , analist , borsacı , vs tipler mantar gibi türedi. düşününki geri dönüşüm avukatı olan bir kişi her konuda çok bilmiş ve az önceki yazdığım sıfat yani meslekleri üstlenmiş. ne yazsak ne söylesek boş. üretimin olmadığı yerde tüketim , adaletin olmadığı yerde adaletsizlik , hukukun olmadığı yerde guguk olmuşsa geçmiş olsun hepimize. Üstünlerin hukuku değil Hukukun Üstünlüğü olduğu gün demokrasinin yandaşcılık yalamalık olmadığı gün parti tutmanın futbol takımı gibi değiştirilmediği hak hukuk özgürlük eğitim insan haklarının alanında güzel reformlar yapıldığı zaman bu millet amerikaya sadece turist gibi gider eğlenir gelir.