DV2021 Bekleme Odası
-
Sayın @Oktay-İbiş Aleyküm selam günaydın
-
Gunaydin cumleten, Yani mail adresini nasil unutursun, tuhaf.Gunumuzde hergun kullaniliyor.20 tane mail adresine sahipseniz oda sizlerin bilecegi is tabiki. @aysegul size katiliyorum, sonradan ne olur bilinmez.
-
Herkez olmus cekilis profesoru ve hemen hemen hepside kazanamayacak))))
-
@Ahmetjan-Roziyev tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@delikadir54 sen yine içipte geldin çünkü önce mantıklı yazılar yazıyon sonra bir anda saçmalıyon ben buna yoruyorum
-
Merak ediyorumda bu talihlileri kim seçiyor? Bilgisayar mı? Bir program mı seçiyor? Yine aklımda deli sorular🙂
-
@Nothing-Man hocam ben biyometrik foto cekildim pasaport icin fakat resmi tarattigimda bazi check programlarinda gozum kirmizi noktalar icinde vs degil ama yuzum vs gayet net 600x600 boyle gondeemelimiyim yoksa ne yapmaliyim ilk başvurum pek bilgim yok tesekkur ederim simdiden
-
@Burak-Şık, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Nothing-Man hocam ben biyometrik foto cekildim pasaport icin fakat resmi tarattigimda bazi check programlarinda gozum kirmizi noktalar icinde vs degil ama yuzum vs gayet net 600x600 boyle gondeemelimiyim yoksa ne yapmaliyim ilk başvurum pek bilgim yok tesekkur ederim simdiden
Bu yılın ve her yılın en çok konuşulan meselesi. Geriye doğru biraz bakarsanız başvuruda biyometrik fotonun uygun olmadığını ve konuyla alakalı bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linkte tüm bilgiler mevcut.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
-
@Burak-Şık Merhaba, gc çekilişi için biometrik fotoğraf çekilmemesi gerekiyor oranlar farklı, www.idphoto4you.com buradan yapa bilir siniz. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vuTO1-gX_ss videonun 18. dkkasından sonra bir izler misiniz.
-
https://www.idphoto4you.com buradan yapa bilir siniz.
-
Merhaba arkadaşlar.Ben soyadımı değiştirmek için dilekçe verdim büyük ihtimal değişecek.Şimdiki soyadımla başvurursam değiştiğinde sonradan problem olur mu?En az bir ay sürebilirmiş.
-
@ayvalik10 ne alaka var icmekle... onceki senelerde forumdan kac kisi kazandi... icmiyon belki ama mantiklida olmuyorsun... mesela sen kac yildir bu forumdasin ve kacinci denemen
-
DEĞERLİ FORUMDAŞLARIM ,
aklıma takılan bir kaç soruyu sizinle paylaşıp değerli bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.
(Soracağım soruların hepsi (4. soru hariç ) ds260 formunu doldurmaya hak kazandığımızı var sayarak soruyorum )
1 - Cevabı biliyorum da , içimi rahatlatmak için bir de sizden öğrenmek istiyorum.
Çift olarak başvuru yaptık , çekiliş önce veya sonrası boşandık , ama biz değil eşimiz hakkı kazandı. ? ( haliyle biz giriş yapamıyoruz sanırım)2 - Ebeveynler , ds260 formuna eklenebiliyor mu? ya da bizimle beraber gelebiliyormu. ( ebevenler bu arada yaşlı 70 üstü )
3 - Anne ve baba "65 yaş üstünde olduğu zaman istediği bir ülke de vatandaş olabilir " gerçekten doğrumu ?
4 - Almanyanın GC çekilişine son iki yılda başvuru , kazanma , vize alma ve yerleşme oranlarını nereden bulabilirim ?başınızı ağırttım kusura bakmayın ama beynimde deli sorular modu ... teşekkür ederim sabırla okuyup cevap verdiğiniz için.
-
@profaxes Rastgele bilgisayar seçiyor. Merak ettiğim bir şey var gerçekten bu kadar başvuru yaptınız mı?
-
başvuru yaptığımdan beri forumdan çıkamıyorum birde seçilirsem devamını düşünemiyorum :))
-
Arkadaşlar selam. Doğum yılım 1996 fakat yanlışlıkla başvuruda 1997 yazdım. Bu sorun vizeyi almama engel olur mu? Vize memurunun insiyatifinde bir şey var mıdır?
-
@Nothing-Man geçen yıl biyometrik foto ile başvurmuştum, sorun yaşamadım ve kabul edilmişti hocam. Ondan önceki yılda vesikalık ile. (tabi ben oranları falan kendimce ayarlamıştım, sistem kabul etmişti.) Ama dediğiniz gibi işi garanti altına almak lazım, en güzeli gidip 2 dakika fotoğrafçıda çekilmek.
-
@metn sistem biometrik fotoğrafı kabul ediyor yüklenildiği zaman, fakat dvlotery sitesinden foto uygunluk testini yapın bakalım biometrik resimi kabul edecek mi ? Etmiyor onların sistemi farklı çünkü, 2 seçenek var kolay olarak
1 evde yapmak
2 sıradan vesikalık çekip yine kendimiz düzenlemek. -
@metn Hocam kabul edilmişti cümlesinden kastınız başarılı bir şekilde kura numarası almanız mıdır?
Eğer böyle ise, dilerseniz bir kaç farazi veri ile 600x600 bem beyaz bir jpg yükleyin onun da başarılı olduğunu göreceksiniz.Resmi bir bilgi mi bilmiyorum ama, adayların yarısının sırf bu yüzden elendiğini okuduğumu hatırlıyorum. Yani uygun olmayan fotoğraf ve yanlış bilgi sebebiyle.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2 sıradan vesikalık çekip yine kendimiz düzenlemek.
yanlış anladınız hocam. Kendim çekilmiş biyometrik ve vesikalığı sisteme uygun şekilde boyutlarını ve oranlarını ayarlıyordum. uygunluk testinden de geçirip kontrol ediyordum. Ama ben grafik tasarımcı olduğum için zor bir işlem değildi, kolayca yapabiliyordum. sistem kabul ediyordu, kontrol testinde de sorun yaşamamıştım. Dvlottery sitesi testinden kastettiğiniz hangisidir hocam?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum