DV2021 Bekleme Odası
-
@Ahmetjan-Roziyev size daha önce yazmış mıydım? genel olarak internet tarayıcılarını tamamında deneyin, explorere mozilla opera chrome olmadı yanda video açın deneyin olmadı telefon ile deneyin, başka bir seçenek yok, bir kaç kez uyarı alan yüklenmeyen arkadaş oluyor ama bu kadar sık değil.
-
@LordBolton başka internet sağlayıcıdan dene, bak sıkıntı yaşayan başka insanlarda var.Son günlere kalınca böyle problem ola biliyor.Neden bu zamana kadar yapmadınız sürekli aktif görüyorum sizi, umarım sorun çıkmaz bol şans şimdiden.
-
@Ahmetjan-Roziyev yandexe gir o saglam çalışıyor
-
@Nothing-Man aynen haklısınız son günlere bırakmamak gerek kesinlikle... biraz başka işler girdi devriye özel meseleler. ama yaptım sıkıntı yok artık umarım isteyen herkese çıkar diyelim.
-
@LordBolton ç ş ö gibi türkçe karakterler kullanmamışsınızdır sanıyorum. İsim kısmında noktalama işareti de kullanmamışsınızdır, ki adres kısmında bu zaten sorun değil. Benim aklıma sadece şu geliyor;
Küçük harfle dolduruyorsanız formu ı harfini kullanmış olabilir misiniz?Edit : yapmışsınız ben yazarken, hayırlı olsun.
-
@aysegul hayır alsında kesinlikle Türkçe karakterler kullanmadım isim kısmında büyük harf ile yazdığım zaman düzeldi aynı hatayı almadım adres kısmında ise mahalle yerine MAH yazdım veya da no 5 yerine N 5 diye yazdım öyle kabul etti sistemsel bir sıkıntıydı sanırım. teşekkür ederim size de hayırlı olur umarım ve bu arada yeni fark ettim evet ı harfi her iki yerde de vardı
-
@LordBolton tahmin ettiğim gibi, küçük ı ingilizcede yok, küçük harfle yazıyorsanız i olacak büyük harfle yazıyorsanız I olacak. Neyse sorun çözülmüş zaten 👍🏻
-
@fredyjones Çok sağolun. An itibariyle başvuru yaptım hayırlısıyla. Bu yandex gerçekten sağlammış. ruslar öğrenmiş işi
-
kardeşim için başvuru yaparken kendim için başvuru yaptıgımım mail adres yazsam elenirmiyiz
-
@Ahmetjan-Roziyev tebrikler, şansınız bol olsun.
-
@Ahmetjan-Roziyev kardeşinizin mail adresini yazın,mail de telefon gibi özel bir iletişim aracı(benim görüşüm)
-
@Nothing-Man Tamam sagolun aydınlatığınız için
-
yazdıgımız mail adresini unutursak şayet kazanırsak problemler cıkıyomu
-
@Calibraturbo yakın zamana kadar evet problem çıkıyordu çünkü evrak talep emaili vs başvuruda belirttiğiniz bu adrese geliyordu ancak bir süredir bu emailler ds260 ta girilen emaillere gönderiliyor. (İstisnai olarak, ds260 doldurmamış kazandığından haberi olmayan birkaç kişiye de haliyle başvurudaki email adresine evrak talep emaili gönderilmiş ve kazandıklarından haberleri olmuş)
Yani yeni genel uygulamaya bakınca, bahsettiğiniz şey sorun olmaktan çıkıyor gibi görünse de şimdilik, süreç içinde bu ve benzeri detayları istedikleri gibi pat diye değiştirebildiklerinden buna pek güvenmemek lazım. Confirmation number, email adresi gibi bilgilere ne olursa olsun gözünüz gibi bakın bence. -
@aysegul confirm number unuttum var ondan kasa da saklamaya gerek yok
-
@ayvalik10 sayın ayvalık, sonuç kontrol sayfasında confirmation number ı unuttum bölümünün olduğunu biliyorum. Ancak mütemadiyen değişen uygulamalardan ötürü sonradan ahlanıp vahlanmamak için, bir gün gelir de o conf.number ı unuttum butonunun kaybolduğunu görürsek amanın ben ne yaptım niye dikkatli davranmadım diye dövünmemek için; kıta değiştirip göç etmeyi planladığınız bu durumla ilgili önemli olan bazı şeyleri de bir zahmet unutmayıp, kendinize de güvenemiyorsanız daha bir zahmet edip kasada saklamanızı tavsiye ederim size. 😉
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın millet
-
Sayın @Oktay-İbiş Aleyküm selam günaydın
-
Gunaydin cumleten, Yani mail adresini nasil unutursun, tuhaf.Gunumuzde hergun kullaniliyor.20 tane mail adresine sahipseniz oda sizlerin bilecegi is tabiki. @aysegul size katiliyorum, sonradan ne olur bilinmez.
-
Herkez olmus cekilis profesoru ve hemen hemen hepside kazanamayacak))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum