@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
kardeşim için başvuru yaparken kendim için başvuru yaptıgımım mail adres yazsam elenirmiyiz
-
@Ahmetjan-Roziyev tebrikler, şansınız bol olsun.
-
@Ahmetjan-Roziyev kardeşinizin mail adresini yazın,mail de telefon gibi özel bir iletişim aracı(benim görüşüm)
-
@Nothing-Man Tamam sagolun aydınlatığınız için
-
yazdıgımız mail adresini unutursak şayet kazanırsak problemler cıkıyomu
-
@Calibraturbo yakın zamana kadar evet problem çıkıyordu çünkü evrak talep emaili vs başvuruda belirttiğiniz bu adrese geliyordu ancak bir süredir bu emailler ds260 ta girilen emaillere gönderiliyor. (İstisnai olarak, ds260 doldurmamış kazandığından haberi olmayan birkaç kişiye de haliyle başvurudaki email adresine evrak talep emaili gönderilmiş ve kazandıklarından haberleri olmuş)
Yani yeni genel uygulamaya bakınca, bahsettiğiniz şey sorun olmaktan çıkıyor gibi görünse de şimdilik, süreç içinde bu ve benzeri detayları istedikleri gibi pat diye değiştirebildiklerinden buna pek güvenmemek lazım. Confirmation number, email adresi gibi bilgilere ne olursa olsun gözünüz gibi bakın bence. -
@aysegul confirm number unuttum var ondan kasa da saklamaya gerek yok
-
@ayvalik10 sayın ayvalık, sonuç kontrol sayfasında confirmation number ı unuttum bölümünün olduğunu biliyorum. Ancak mütemadiyen değişen uygulamalardan ötürü sonradan ahlanıp vahlanmamak için, bir gün gelir de o conf.number ı unuttum butonunun kaybolduğunu görürsek amanın ben ne yaptım niye dikkatli davranmadım diye dövünmemek için; kıta değiştirip göç etmeyi planladığınız bu durumla ilgili önemli olan bazı şeyleri de bir zahmet unutmayıp, kendinize de güvenemiyorsanız daha bir zahmet edip kasada saklamanızı tavsiye ederim size.

-
Selamun aleyküm cümleten günaydın millet
-
Sayın @Oktay-İbiş Aleyküm selam günaydın
-
Gunaydin cumleten, Yani mail adresini nasil unutursun, tuhaf.Gunumuzde hergun kullaniliyor.20 tane mail adresine sahipseniz oda sizlerin bilecegi is tabiki. @aysegul size katiliyorum, sonradan ne olur bilinmez.
-
Herkez olmus cekilis profesoru ve hemen hemen hepside kazanamayacak))))
-
@Ahmetjan-Roziyev tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@delikadir54 sen yine içipte geldin çünkü önce mantıklı yazılar yazıyon sonra bir anda saçmalıyon ben buna yoruyorum
-
Merak ediyorumda bu talihlileri kim seçiyor? Bilgisayar mı? Bir program mı seçiyor? Yine aklımda deli sorular

-
@Nothing-Man hocam ben biyometrik foto cekildim pasaport icin fakat resmi tarattigimda bazi check programlarinda gozum kirmizi noktalar icinde vs degil ama yuzum vs gayet net 600x600 boyle gondeemelimiyim yoksa ne yapmaliyim ilk başvurum pek bilgim yok tesekkur ederim simdiden
-
@Burak-Şık, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Nothing-Man hocam ben biyometrik foto cekildim pasaport icin fakat resmi tarattigimda bazi check programlarinda gozum kirmizi noktalar icinde vs degil ama yuzum vs gayet net 600x600 boyle gondeemelimiyim yoksa ne yapmaliyim ilk başvurum pek bilgim yok tesekkur ederim simdiden
Bu yılın ve her yılın en çok konuşulan meselesi. Geriye doğru biraz bakarsanız başvuruda biyometrik fotonun uygun olmadığını ve konuyla alakalı bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linkte tüm bilgiler mevcut.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
-
@Burak-Şık Merhaba, gc çekilişi için biometrik fotoğraf çekilmemesi gerekiyor oranlar farklı,
videonun 18. dkkasından sonra bir izler misiniz. -
buradan yapa bilir siniz. -
Merhaba arkadaşlar.Ben soyadımı değiştirmek için dilekçe verdim büyük ihtimal değişecek.Şimdiki soyadımla başvurursam değiştiğinde sonradan problem olur mu?En az bir ay sürebilirmiş.
Benzer Başlıklar
133
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum