Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂






Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
DS-260 formunu yolladıktan sonra şu isimde "U.S. DoS - CEAC Confirmation (2020EU10XXX)" otomatik bir e-mail almıştım ama bu e-mailden sonra herhangi bir dönüş alamadım. Beklemekten başka bir çaremiz yok sanırım? Bir de şunu merak ediyorum, evrak maili bu en başta çekilişe başvururken doldurduğumuz bir form vardı resim falan yüklediğimiz, oraya yazdığımız e-mail adresine mi gidiyor yoksa DS-260'da verdiğimiz e-mail adresine mi?



