Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster valla kadından öyle güzel doktor olur ki, ailemizin diş hekimi bir hanımefendi, kendisi kanal tedavisini yaparken uykum bile geliyor
Tüm erkek doktorlar için söylemiyorum ama geçen yıllarda bir erkek diş hekimine gittim, sanki kanal tedavisi yapmıyordu, içeride hafriyat çalışması vardı, bu kadar kabada olunmaz canımİkinci karşılaştığınız durum maalesef insanlar tek tip bir modele sokulmak isteniyor ve farklılıklar düşman olarak tanımlanıp, dışlanıyor maalesef ülkemizde
Maalesef mahalle baskısından dolayı çevremizde rahatça fikirlerimizi ifade edemediğimiz bir hale geldikAma ben bu durumun daha genç nesil tarafından düzeltileceğine eminim, bu konularda ümitsiz değilim
aynen öyle bana da başta erkek hemşire olur mu demişlerdi sonra beni arar olmuşlardı staj yaptığım yerlerde

mahalle baskısına oldum bittim karşı çıkan ama fazlada dillendirmeyen biriydim buralarda çünkü farkına varamayacaklarını biliyorum bu çevredekilerin boşa niye kendimi yorayım ya. -
@Muhtaradana mesleği cinsiyete bağlamak saçmalık önemli olan ne kadar kaliteli yapıp yapamadığı zaten.
-
arkadaslar basvuru yaparken dogum yerine il yazilmayacagini sonradan farkettim ama yazmis bulundum sizce nasil etkiler
-
@Ahmet-Arslan-0 sorun olmaz,öncelikle gc çıksın ufak şeyleri dert etmeyiniz.
-
Merhaba, arşivli adli sicil kaydını e-devletten aldığımda herhangi bir kayıt bulunmuyor. Ama affedilmiş bir kayıtım mevcuttu 2008 yılında. Silinmiş olarak görünüyor, okul boyamıştık grafity felan
bu detaya ulaşabilecekleri bir sorgulama sistemleri var mıdır? -
@profaxes eğer dosyanız T.C devleti nezdinde silindi ise ulaşabileceklerini sanmıyorum. Ki ulaşılsa bile masumane bir suç
bir sorun teşkil edeceğini de düşünmüyorum (bence) -
bu haber ne anlama geliryor, bizimle ilgisi var mı?
-
Başvuru aşamasıyla ilgili sormak istediğim bazı sorularım var;
1- eğer iki ismimiz varsa birini "first name" kısmına, diğerini "middle name" kısmına mı yazıyoruz?
2-)bu iki soru aynı,ama farklı kısım için , pasaport bilgilerini girerken de;eğer iki ismimiz varsa birini "first name" kısmına, diğerini "middle name" kısmına mı yazıyoruz?ayrıca pasaportta yazıldıgı gibi mi yazmamız gerekiyor? türkçe karakter de kullanabiliyoruz değilmi ?
3-) adres yazarken "in care of " kısmına kendi adımızı yazmamız gerekiyor mu? yada boş mu bırakmalıyız? ayrıca adres yazarken türkçe harfleri kullanmak mı kullanmamak mı daha doğru olur?
4-) district/county/province/state kısmına ne yazmamız lazım? ilçede oturmuyorum, semt te yok ?
5-)telefon numarası yazarken, +90XXX.. şeklindemi yazmalıyız yada 90XXX.. ? yada sadece 0XXX.. gibi mi? -
@Burak-10 1. Sayfada yer alan videoyu izlerseniz tüm sorularınızın cevabı zaten var.
1- evet
2- evet
3- baskasının adresi ise kim yaşıyorsa ismi,sizin adresiniz ise boş, tüm form izgilizce karakter.
4- normal açık adresinizi nasıl yazıyorsanız aynı şekilde, örn Edirne- Merkez
5-+90 -
@Concorde 1 ay öncesinin haberi bu. Mülteciler için yapılan bir haber. Buradan GreenCard ile başvuranlar göçmen sınıfında.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Burak-10 1. Sayfada yer alan videoyu izlerseniz tüm sorularınızın cevabı zaten var.
1- evet
2- evet
3- baskasının adresi ise kim yaşıyorsa ismi,sizin adresiniz ise boş, tüm form izgilizce karakter.
4- normal açık adresinizi nasıl yazıyorsanız aynı şekilde, örn Edirne- Merkez
5-+90cevaplarınız için teşekkür ederim
ilk sayfadaki video ya da baktım ama formun doldurulmasıyla ilgili herhangi bir kısım göremedim, kastettiginiz "green card a kim başvurmalı" videosuysa ? -
Merhaba bugün işleri halledemedim çarşamba günü pasaport çıkarsam gelmeden başvuru yapabilir miyim e devlet de falan numarası var mıdır ?
-
@Burak-10 Rica ederim bol şans, umarım hayırlısı olur.
-
@ferhatcb yüksek ihtimal hallede bilirsiniz.E devlet üzerinde görünüyor, pasaport numarası, pasaport sırası var mı çarşamba gününe baktınız mı ?
-
@ferhatcb ben istanbulda yaşıyorum. Geçen hafta perşembe başvurmuştum, cuma günü kargoya verildi ve bugün baktığımda e-devlet de seri numarası gözüküyor. Onun dışında kargo cumartesi günü sabahı istanbul'da bulunduğum ilçenin aktarma merkezine geldi 29 ekim sebebiyle muhtemelen 30 ekimde teslim alacağım büyük ihtimalle.
-
@Nothing-Man Yaşadığım yer küçük bir yer sıra olacağını zannetmiyorum her türlü alırım
@Concorde Umarım yazıyordur başka türlü yetişmez çünkü
-
Bu ileti silindi! -
@Cupzen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhabalar,
Başvuru sırasında pasaport numarasının başında yazan U harfini yazmayı unuttuysak ama kalan numaraların doğruluğundan kesin eminsek ve mayıs ayında kazandığımızı öğrendiğimizde konsolosluk kesin olarak eler mi yoksa basit bir harf hatası olarak görüp sıkıntı çıkarmaz mı ? görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar.Buyuk ihtimal sorun cikarmaz, ama tabii ki bu bizim degil dosyanizi inceleyen konsolosun verecegi bir karar.
Memurlarin inisiyatifine kalmak istemiyorsaniz kurallari aynen takip etmenizi tavsiye ederim.
-
Address Line 1 – (adres 1. satır)
Address Line 2 – (adres 2. satır)
City/Town – (ilçe)
District/Country/Province/State – (il)9.POSTA ADRESİ –
Postayı alacak kişinin adı,
Açıkadres 1. satır,
Açıkadres 2. satır,
Şehir/kasaba,
Bölge,
Posta kodu,
Ülke.Yukardakilerden hangisi doğru hangisine göre girmeliyim bilgileri formu doldururken? Şehir merkezinde yaşıyorum ama büyükşehir olduktan sonra iki ayrı ilçe de oluşturuldu, ve adreste kullanmadan sorunsuz bir şekilde ulaşıyor gönderilenler..
ilkine göre girdiğimde
İl/ilçe kısmına, o sonradan oluşturulan ilçelerin adını
District/county/state/province kısmınada yaşadığım il i mi yazmam doğru olur? yoksa
ikinci ye göre(resmi sayfanın resmi olmayan açıklamasından alıntı )
City/Town kısmına yaşadığım şehri yazıp,
District/county/state/Province Kısmını boş bırakmak mı daha doğru olur ? -
Merhaba arkadaşlar bugün evde kendim foto çektim fotoğrafcı oynamasin üzerinde diye Ama çektiğim resimlerde boyun altinda gölge olunca memur fotoğrafçıya gittim çektirdim. Yalniz fotoğrafcı mavi fon önünde çekip pc de beyaz fon yaptı skıntı olurmu acaba
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k