Yoruma imza ekleme yardım hk.
-
Arkadaşlar merhaba.
Yorum altında bulunan imza kısmını düzenliyeceğim bulamıyorum nereden girildiğini. Yardımcı olabilirmisiniz adım adım.
Teşekkürler. -
@osimex Profilinize gidin, sağ taraf da mavi kısa yol sekmesine tıklayın, düzenle seçeneğine gidin, oradan düzenleye bilir siniz.
-
@Nothing-Man Şuan oradayım eposta değiştir ve şifre değiştir seçenekleri mevcut sadece puff
-
@osimex yapmışsınız, tebrikler
-
@Nothing-Man ☺️ hayır yapmadım. Aylar önceki imzam bu güncellemek istiyorum nereden girilir bulamıyorum. Bahsettiğiniz yerde de yok
-
Merhaba,
Sağ üst köşede profil bağlantınıza tıklayın ardından -> Profil düzenle ye tıklayın
Açılan sayfanın en altında imza bölümü var. -
@osimex Arkadaslarin da dedigi gibi https://yesilkartforum.com/forum/user/osimex/edit linkinden yapabilirsiniz.
-
@crazycells 
-
@osimex sağ en üstte resmine tıklar mısın daha sonra profil düzenle gelir misin daha sonra en altta senin yazdığın imza kısmındaki yazılar aktif oluyor yani değişiklik yapabilirsin. Ben senin bilgileri yazıp kaydettim daha sonra tekrar sildim kaydettim sende neden olmuyor ki
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Yoruma imza ekleme yardım hk.
@crazycells bu çıkıyor

siz sayin @osimex 'in hesabina erisemeyeceginiz icin sizin hata gormeniz normal. Sizin icin sayfa su olacak:
-
@osimex bahsettiğim gibi buyrun resimler bu arada ben kaydet dedikten sonra forumdan çıkıp tekrar giriş yapman gerekiyor ben öyle yaptım

-
@osimex merhaba telefondan giriyorsunuz sanırım. sol tarafdaki sekmeye tıklayın açılan bölmeden profil yazan yerde isminize tıklayın.profil sayfanız çıktı. şimdi sayda mavi renkli sekmeye tıklayın.düzenle diyin
resmi değiştir e posta degıstır tam ad web sitesi konum dtatihi grup başlığı hakkım da ve imza yazar
imza kısmına gerekli düzenlemeyi yapınız değişiklikleri kaydet diyiniz .eğer bu kısımda çıkmıyor olursa profiliniz de sorun ola bilir.
-
@osimex, içinde söyledi: Yoruma imza ekleme yardım hk.
@crazycells . You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum