Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
512 102 37.6k 69

Benzer Başlıklar

• Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

14
    0 Oy
    14 İleti
    620 Bakış
    cdeveliogluC
    İyi akşamlar, ABD’de fabrikası olan biri bana sponsor olup şu anda çalışma vizesi için USCIS ile görüşüp vize almamı sağlayabilir mi? Bu sırada ben mülakata orada girebilir miyim? Bildiğim kadarıyla DS-260 formunu doldurduğum için başka bir vizeye başvurmam sıkıntılı. Ama ben değil de bir işveren bunu oradan yaparsa süreç nasıl ilerler?
  • Greencard

2
    0 Oy
    2 İleti
    652 Bakış
    crazycellsC
    @yildizhakan Greencard içinde söyledi: Arkadaşlar öncelikle merhaba biz 15 Mayıs 2018 talihlisiyiz Abim 2013 talihlisi abim şuan amerikada Greencrd ile gitti bu senede hem babama hem anneme ayrı ayrı çıktı bende yaştan kurtarıyorum biz babamın üzerinden başvuru yapacagız fakat babam lise mezunu degil 2 yıl iş tecrübeside yok ama daha önceden babama 10 yıllık vize vermişlerdi vizesi var suan Greencrd da çıktı ayrıca emekli bizi kabul ederlermi teşekkürler Çiftçi Bagkur Emeklisi Babam Suradan basvuru sartlarina ulasabilrisiniz: https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ gocmen vize alabilmek icin loto basvuru sartlarini sagliyor olmaniz gerekiyor maalesef. Gocmen olmayan bir vizeye sahip olmaniz, dosyanizin durumunu olumlu ya da olumsuz etkilemez.
  • Öğrenciyken Greencard...

17
    3 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @ato Öğrenciyken Greencard... içinde söyledi: @crazycells biraz gec donus sagladim kusura bakmayin. evet baktim o kutucuk isaretli degil anladigim kadariyla ben bu 2 yil kurali kategorisine girmiyorum. eger vizenizin uzerinden "two years rule apply" diye yazmiyorsa ya da DS2019'daki kutucuk isaretli degilse o zaman 2 yil kurali yok diyebiliriz.
  • GREENCARD BANKA HESABI

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @greenleo 1 hafta - 10 gun once almaniz yeterlidir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k