Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GREENCARD BANKA HESABI

Benzer Başlıklar

• Greencard arkaplan değiştirme

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    243 Bakış
    crazycellsC
    @thermo suradan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/
  • greencard başvuru sitesi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @şahinaltun greencard başvuru sitesi içinde söyledi: lütfenn bu greencard 'a nasıl başvurucam veya başvurular ne zaman açılacak , hiçbir yerden bilgi alamıyorum verdiğiniz sitelere baktığımda başvuru için herhangi bişey yok , lütfen yardımcı olabilecekler yeşillendirsin ...... su an basvurular acik degil, o nedenle basvuru yapamazsiniz.
  • Öğrenciyken Greencard...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @ato Öğrenciyken Greencard... içinde söyledi: @crazycells biraz gec donus sagladim kusura bakmayin. evet baktim o kutucuk isaretli degil anladigim kadariyla ben bu 2 yil kurali kategorisine girmiyorum. eger vizenizin uzerinden "two years rule apply" diye yazmiyorsa ya da DS2019'daki kutucuk isaretli degilse o zaman 2 yil kurali yok diyebiliriz.
  • GreenCard fotoğraf pixeli

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    C
    @crazycells teşekkür ederim ilginiz için kafama takıldıda öyle acaba problem olurmu diye :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k