Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
512 102 37.6k 69

Benzer Başlıklar

• Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

14
    0 Oy
    14 İleti
    620 Bakış
    cdeveliogluC
    İyi akşamlar, ABD’de fabrikası olan biri bana sponsor olup şu anda çalışma vizesi için USCIS ile görüşüp vize almamı sağlayabilir mi? Bu sırada ben mülakata orada girebilir miyim? Bildiğim kadarıyla DS-260 formunu doldurduğum için başka bir vizeye başvurmam sıkıntılı. Ama ben değil de bir işveren bunu oradan yaparsa süreç nasıl ilerler?
  • Başka Ülkede Öğrenci Olup Greencard Çekilişine Başvurmak

1
    0 Oy
    1 İleti
    22 Bakış
    T
    Merhaba. İtalya'da lisans eğitimine başlayacağım. Ondan sonra da master düşünüyorum. Öğrenciyken çekilişe başvurup eğer kazanırsak, hemen amerikaya gidemeyecek olmamız bir problem oluşturur mu? Mesleğimi amerikada yapmak istiyorum. Greencard çıktıktan sonra belirli işlemler var sanırım. Konsoloslukta görevli öğrenci olduğumu görürse vermeme ihtimali olur mu? Ayrıca orada bir süre kalma zorunluluğum var mı? Başvurmadan önce aklıma takılan sorular bunlar eğer problem olacaksa başkasının şansını elinden almak istemem. Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler
  • Pasaport degisikligi

6
    0 Oy
    6 İleti
    264 Bakış
    scuba06S
    @gucarslan teşekkürler üstadım, mail atmıştım lakin bu zamana kadar cevap alamadım
  • Greencard arkaplan değiştirme

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    242 Bakış
    crazycellsC
    @thermo suradan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k