DV2021 Bekleme Odası
-
@omerelci kardeşim ağzın bal yesin inşallah hep beraber kazaniriz
-
İçinizden yalnızca bana çıkarsa bol bol fotoğraf atarım ben Amerika'dan sizi asla yalnız bırakmam. :face_savoring_food:
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Amerika olsun çamurdan olsun.
Yepyeni bölümler okuruz, yepyeni kurslar ve sertifikalar ile kendimizi harmanlarız.
Hayat boyu Lyft/Uber şoförü ya da pizza delivery yapacak değiliz.
Yeter ki basamakları ağır ve sağlam adımlarla , kararlılıkla çıkalım.
Türkiye'deki düzenimden ziyade ben Amerika'da huzur istiyorum.
Hocam sizin bölüm neydi ,
amerikada huzur... bilemiyorum yani ülkemizdede huzur yok mu sizce ? yani tamam sorunlarımız var ama... bilemiyorum , çıkmsassa sonuçta gene burdayız , kızdırmayalım istanbulu :D küsmesin
-
@Emir600RR arkadasinizi da secmeniz ne buyuk incelik, siz kazanin bence! :):thumbs_up:
(ilk basvurum ya, sans dileklerim kime kazandirir bakalim):) -
@Merika burokrasi farqlı seydi axı :) ama ki bele çöle cıxanda nese kendini qırag adam kimi his elemirsense yaxsıdı :)
-
@ugurksknbck orasi eledir, tebii ki, tamamen burali hissedirem, vatandaslik haric.. ama birsey de var: madem bele yaxsidir, bes niye gc a basvururuq? :)
-
Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.
-
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.
Pasaport konusunun kisisel basvurulardan cok, araci kurumlar tarafindan yapilan ezber basvurularini onlemesi bekleniyor zaten.
-
@crazycells haklısın bazı kurumlar 5 yıllık 10 yıllık ezber başvuru ve topluca yapıyordu artık ezberleri bozuldu en az 100.000 kişi boşa düştü
-
Bu sene de kendim ve eşim adına başvurumuzu yaptık. Umuyor ve diliyorum ki hepimiz için en iyi olan gerçekleşsin. Foruma bir gün Amerika'dan da yazabilmek ümidi ile önce kendimize sonra da gerçekten çok isteyen ve çıktığında gidecek olan tüm arkadaşlara çıksın duası ile herkese bol şans diliyorum.
-
@Franz ille de 6 ay olsun demiyor ama siz yinede yeni bir fotoğraf gönderin fotoğraftakinden farklı bir kişiyle karşılaşmasınlar güncel olması daha iyi olur
-
@Heisenberg bol şans size ve ailenize 🤗
-
millet ben başvuru yaparken niye hata verdi bu crome kullanıyorum
-
@Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ayhanes Karstan dolayi soguk iklimin yasama ve calisma sartlarina uyum sagladiginiz kanisiyla sordugunuzu anladim zaten, daha merkezi, hareketli ve gelismis sehir olarak oneride bulundum o yuzden. :) ben Los Angeles i sectim - hem sicak hem gelismis oldugu icin, ama sogukta yasayabiliyor olsaydim, Boston secerdim herhalde.) kazanirsiniz insallah :victory_hand_light_skin_tone:
Komşu olacağız o zaman :) ben de Huntingtonbeach, CA ya yerleşeceğim Los Angeles' 45 mil
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells haklısın bazı kurumlar 5 yıllık 10 yıllık ezber başvuru ve topluca yapıyordu artık ezberleri bozuldu en az 100.000 kişi boşa düştü
Bir de 5 yıllık başvurursanız şansınızı daha fazla artırırsınız gibi şeyler söylüyorlardı bir ara.
-
@fredyjones, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
millet ben başvuru yaparken niye hata verdi bu crome kullanıyorum
Yüklediğiniz fotoğrafın adı Türkçe karakterlerden mi oluşuyor?
Bir de telefondan deneyin isterseniz. Iphone Safari'den başvuru kolaylıkla oluyor.
-
bütün işleri türkçe karakter yazmadım contine tıkladım buraya kadar güzel geldi tam yeşil butona basarken site hatası veriyor
-
@fredyjones, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bütün işleri türkçe karakter yazmadım contine tıkladım buraya kadar güzel geldi tam yeşil butona basarken site hatası veriyor
Hata veren sitenin alt köşesinde "Resume" vs. yazıyor mu?
-
@Heisenberg, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene de kendim ve eşim adına başvurumuzu yaptık. Umuyor ve diliyorum ki hepimiz için en iyi olan gerçekleşsin. Foruma bir gün Amerika'dan da yazabilmek ümidi ile önce kendimize sonra da gerçekten çok isteyen ve çıktığında gidecek olan tüm arkadaşlara çıksın duası ile herkese bol şans diliyorum.
Teşekkürler hocam.
İnşallah bu sene yüzümüz güler.
-
@Final-Approach bu siteye ulaşılamıyor yazıyor sadece kafayı yiyecem yemin ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum