Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

  • @omerelci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Final Approach
    dmrtkn
    AgeGuns
    Yunus Tilki
    Oktay İbiş
    gizemb
    murathann07
    Passion
    evrennce
    LordBolton

    Yukarıda ben de dahil burada aktif olarak yazıştığım insanlar.

    Bakalım kaç kişi kazanacak bu listeden? Hepimiz kazanırsak olay. Hepimiz kazanamazsak da olay. :face_with_tears_of_joy:

    Benim içime Oktay ibiş ve dmrtkn kazanacaktır gibi geliyor :) belkide neredeyse durumları benim gibi olduğundandir. :)
    Herkesin hakkında hayırlısı tabi

    Oraya birde AgeGuns rica edebilir miyim lütfen ?


  • @AgeGuns hemen altınada evrennce yazarsanız sevinirim


  • @AgeGuns direk başkanlığa oturması lazım 17 ne ya maşallah


  • @evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @AgeGuns direk başkanlığa oturması lazım 17 ne ya maşallah

    BlackEagle adlı arkadaşımız , yada abimiz mi demeliyim , foruma uzun zamandır girmemiş ama abi helali hoş olsun ne diyim hakkınla kazanmışsın umarım bu mesajı okudğunda amerikanın keyfini çıkartıyorsundur :)


  • @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @omerelci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Final Approach
    dmrtkn
    AgeGuns
    Yunus Tilki
    Oktay İbiş
    gizemb
    murathann07
    Passion
    evrennce
    LordBolton

    Yukarıda ben de dahil burada aktif olarak yazıştığım insanlar.

    Bakalım kaç kişi kazanacak bu listeden? Hepimiz kazanırsak olay. Hepimiz kazanamazsak da olay. :face_with_tears_of_joy:

    Benim içime Oktay ibiş ve dmrtkn kazanacaktır gibi geliyor :) belkide neredeyse durumları benim gibi olduğundandir. :)
    Herkesin hakkında hayırlısı tabi

    Oraya birde AgeGuns rica edebilir miyim lütfen ?

    Ben hepinizi yazayım da biriniz beni yazın bari :)


  • @ugurksknbck men ozumu gormurem, Turkiye burokrasisi ele gorur! :)
    su ilk animi anlatayim o zaman: Turkiyeye ilk geldigim zaman Turkcell faturali hat almak istemistim, Turk olmamla gurur duyuyorum tabii, adinda turk gecen hersey benim! aldigim cevapsa ben yabanci uyrukluyum, bu yuzden alamiyormusum. O gun cocuk gibi aglamistim ama ondan sonra buyudum yavas yavas :) neyse, avea-dan aldim faturali hat, sansima birkac seneye isim degistirdi avea turktelekom oldu! :) 10 senelik aboneyken bundan haberdar olan turkcell israrla transfer ettirmek istedi beni, hayatta gecmem dedim, bana o zaman faturali hat veren aveaydi, ne olursa olsun, hep onlarla devam edecegim dedim. Ve bunun gibi bir suru durum oldu trde , geldigime pisman edecek kadar. Hatta ben turkiyeyi ozumden bilip geldim bir de.
    Iste ayni sekilde US de de bu gibi hatta daha onemli durumlarla karsilacacagimiz kesin. Orasi gercekten yabanci bir ulke cunku.. :expressionless_face: HAYIRLISI. :) .


  • @omerelci kardeşim ağzın bal yesin inşallah hep beraber kazaniriz


  • İçinizden yalnızca bana çıkarsa bol bol fotoğraf atarım ben Amerika'dan sizi asla yalnız bırakmam. :face_savoring_food:


  • @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Amerika olsun çamurdan olsun.

    Yepyeni bölümler okuruz, yepyeni kurslar ve sertifikalar ile kendimizi harmanlarız.

    Hayat boyu Lyft/Uber şoförü ya da pizza delivery yapacak değiliz.

    Yeter ki basamakları ağır ve sağlam adımlarla , kararlılıkla çıkalım.

    Türkiye'deki düzenimden ziyade ben Amerika'da huzur istiyorum.

    Hocam sizin bölüm neydi ,

    amerikada huzur... bilemiyorum yani ülkemizdede huzur yok mu sizce ? yani tamam sorunlarımız var ama... bilemiyorum , çıkmsassa sonuçta gene burdayız , kızdırmayalım istanbulu :D küsmesin


  • @Emir600RR arkadasinizi da secmeniz ne buyuk incelik, siz kazanin bence! :):thumbs_up:
    (ilk basvurum ya, sans dileklerim kime kazandirir bakalim):)


  • @Merika burokrasi farqlı seydi axı :) ama ki bele çöle cıxanda nese kendini qırag adam kimi his elemirsense yaxsıdı :)


  • @ugurksknbck orasi eledir, tebii ki, tamamen burali hissedirem, vatandaslik haric.. ama birsey de var: madem bele yaxsidir, bes niye gc a basvururuq? :)


  • Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.


  • @umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Pasaport konusu bence çok etkilemeyecek. Zaten başvuru yapan yada bu yolda niyetlenen insanlar belli bir bilgi birkime, kültüre vs.. erişmiş insanlar. Bu standartlardaki insanların zaten halihazırda çoğunun pasaportu olduğuna inanıyorum. Olmayanlar içinse çıkarmak maddi manevi çok zorlayıcı olmayacaktır. Dünyanın parasını görüşme öncesi hazırlamayı göze alan insan 500-1000 tl den kaçmaz. Zaten kazanırsa mecbur çkkaracak. Benim şahsi fikrim bu şekilde.

    Pasaport konusunun kisisel basvurulardan cok, araci kurumlar tarafindan yapilan ezber basvurularini onlemesi bekleniyor zaten.


  • @crazycells haklısın bazı kurumlar 5 yıllık 10 yıllık ezber başvuru ve topluca yapıyordu artık ezberleri bozuldu en az 100.000 kişi boşa düştü


  • Bu sene de kendim ve eşim adına başvurumuzu yaptık. Umuyor ve diliyorum ki hepimiz için en iyi olan gerçekleşsin. Foruma bir gün Amerika'dan da yazabilmek ümidi ile önce kendimize sonra da gerçekten çok isteyen ve çıktığında gidecek olan tüm arkadaşlara çıksın duası ile herkese bol şans diliyorum.


  • @Franz ille de 6 ay olsun demiyor ama siz yinede yeni bir fotoğraf gönderin fotoğraftakinden farklı bir kişiyle karşılaşmasınlar güncel olması daha iyi olur


  • @Heisenberg bol şans size ve ailenize 🤗


  • millet ben başvuru yaparken niye hata verdi bu crome kullanıyorum


  • @Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Ayhanes Karstan dolayi soguk iklimin yasama ve calisma sartlarina uyum sagladiginiz kanisiyla sordugunuzu anladim zaten, daha merkezi, hareketli ve gelismis sehir olarak oneride bulundum o yuzden. :) ben Los Angeles i sectim - hem sicak hem gelismis oldugu icin, ama sogukta yasayabiliyor olsaydim, Boston secerdim herhalde.) kazanirsiniz insallah :victory_hand_light_skin_tone:

    Komşu olacağız o zaman :) ben de Huntingtonbeach, CA ya yerleşeceğim Los Angeles' 45 mil


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum