DV2021 Bekleme Odası
-
Ya bu current olayı nedir bir türlü çözemedim işte şu current olur bu olmaz bu neye bağlı
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ya bu current olayı nedir bir türlü çözemedim işte şu current olur bu olmaz bu neye bağlı
CASE/DOSYA NUMARASININ "CURRENT/AKTIF" OLMASI
Ilgili dosya numarasinin, Vize Bulteninde belirtilen son dosya numarasindan kucuk olmasi. Ornegin Vize Bulteninde Subat icin verilen son dosya numarasi 15.000 ise, bu sayidan daha kucuk dosya numaralari "current (guncel/aktif)" olmus demektir. DS-260 formunun doldurulup gonderilmis ve KCC tarafindan istenen belgelerin elektronik olarak gonderilmis olmasi kosuluyla vize mulakat tarihleri verilecektir.
Eger Vize Bulteninde bir dosya numarasi yerine "Current" ifadesi yazildiysa, o ay itibariyle o bolge icin tum dosya numaralari aktif/current olmus demektir.
-
@hcanbyrm, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
jer seyi dogru pixele kadar yalnizca cene sagda kaliyor kafa yani hafiften
Zaten seçilme şansımız % 1'den az.
Hele o gün bir gelsin de nihai karar konsoloslukta. Fotoğraftan eleneni ben internette hiç duymadım.
-
kentucy e mail attim. duzeltirlerse duzeltsinler abarti bir sey yok. pasaport cikardim ayni fotoyla zaten. olmazsa olmasin ya. seneye tekrar denerim saglik olsun :)
-
@hcanbyrm, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kentucy e mail attim. duzeltirlerse duzeltsinler abarti bir sey yok. pasaport cikardim ayni fotoyla zaten. olmazsa olmasin ya. seneye tekrar denerim saglik olsun :)
boşa mail atmışsınız hocam ama resminiz o kadarda problem edilecek birşey gibi gelmedi bana
-
@Rhonster zaten elenicekmis bari direk eleyelim diyip silmesinler kaydi bari :)
-
@Final-Approach bende yaşıyorum ve bu eyaletlerde araba satıyorum..
-
@Final-Approach bak ayrıca sana iki link bırakıyorum birisi vw ch down town bayi fiyatı diğeri de texas dallas frisco bayi fiyatı.. Abd de her veri yayınlayana pek inanma derim. Zira yaşın 21 mazallah gc çıkarsa çok zorlanırsın verilerle ;)
-
-
@Rhonster yanlış demedim aklıma öyle geldi komik anlamında 😁
-
208 gün kaldı :)
-
Günaydın arkadaşlar sabah serifleriniz hayırlı olsun
-
@dmrtkn günaydın kardeşim senin de günün aydın hanen huzurlu işlerin bereketli olsun.
-
Günaydın arkadaşlar, gün sayan arkadaşlara da Allah kolaylık versin :) Saymaya ne gerek sohbet muhabbet geçecek bu süre. Allah ömür verdikçe.
-
Ben bu 208 güne askerliğimi sığdırayımda bari çabuk geçsin :)) Günaydın
-
@anilcangokben Bende kasım 1 de teslim oluyorum,senin gibi düşündüm :)
-
@emrekara hadi hayırlı teskereler :) Hiç değilse zaman geçer işte
-
@Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş :) dis agrisi en kotusu evet, burada dogal yontemler devreye girecek herhalde, mesela henuz hic denemesem de votkali pamugu dise koyunca kesiyormus agrisi :) :) :see-no-evil_monkey: olmadi agri kesici, Turkiye ye kadar idare eder artik napalim.)
siyah zeytin basın anlık ağrıyı alır uyuşturur karanfil keza ama çok çektim diş konusunda en yararlı zeytindi ağrıyı kısa süreli alır en azından uçakla türkiyeye gelene kadar tutar :D
-
@gizemb zeytine ve karanfil olabilir ama elma sirkesi zaten doğal antibiyotik diş ağrısını dindirir ve şişlikleri indirir ve dişteki bakterileri temizler. diş hekimleride tavsiye ediyor evde ansızın ağrıdığında :) zeytini duymamıştım karanfili biliyorum.
-
@Oktay-İbiş amin abi inşallah sanada bol kazançlar abi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum