DV2021 Bekleme Odası
-
@dmrtkn aynen :)
-
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Greencard başvuru formunda pasaport numarası kısmında baştaki mesela U harfi de dahil mi ? Yoksa sadece rakamları mı giriyoruz ?
-
@dmrtkn o olay bence sıkıntı
-
@evrennce neden ?
-
@dmrtkn içerdeki toplam parayı defterde zaten görmüyor muyuz
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach zaten aklı olan her Türk vatandaşı ailesiyle suçluların mahallesinde oturmaz. :) ama sanırım bahsettiğin yerler merkezden bira daha uzak izbe yada suç oranı yüksek mahalleler onlarda zaten kendi içlerinde. ama ben şöyle bir şey duymuştum yotubede olmaz lazım idi tam aklımda değil şöyle denmişti mahallenize yeni biri taşındığında size mesaj geliyormuş kişinin suçlu olduğu bilgisi öyle br şeydi sanırım.
Hepsi izbe değil hocam.
Mesela Florida'daki Jacksonville şehrinin nüfusu 900 bin civarı. Crime yani suçtan F Kırmızı almış sitede.
Suç oranının bu şehirde Amerikan ortalamasının % 50 daha fazla olduğu belirtilmiş.

-
@Final-Approach siz nereyi düşünüryorsunuz çıkarsa ve kaç kişi gitmeyi ?
-
@Final-Approach mangalı düşünen adam illaki tutacağı yada kalacağı yer içinde harıl harıl araştırmaya girer ama sizinde bu konuya değinmeniz çok güzel oldu teşekkürler. :)
-
@Nautilous bendew ilk gün başvurdum aynı sıkıntıyı yaşıyordum pcden denedim o yazı önüme geldikce sayfayı yeniledim sürekli bir yerden sonra success yazısını görüyorsunuz 🙂
-
@can85 neyaziyorsa onu giriyorsunuz tamamini
-
Arkadaşlar pasaport numarasını nasıl giriyoruz ? Başındaki harfle birlikte mi ? Mesela U 123456 şeklinde mi ? Yoksa 123456 şeklinde mi ?
-
@Oktay-İbiş abi eğer olurda çıkarsa evden havaalaninna son ses macere dolu Amerika şarkısını dinliyerek gidecem 🙂🙂
-
@can85 bey tamamını giriyorsunuz
-
@dmrtkn inşallah kardeşim bende herhalde işte gidiyorum çeşmi siyahım ı dinlerim :)
-
@can85 U12345678
-
-
Bu saat oldu halen başvuruda sorun mu yaşanıyor? Ben daha pasaportu çıkartmadım, ayın 20si gibi çıkartmayı planlıyorum ben de.
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach siz nereyi düşünüryorsunuz çıkarsa ve kaç kişi gitmeyi ?
Tek kişi.
Texas'ta yer alan Lake Jackson diye bir yer keşfettim bugün.
Çok yüksek puan alması dikkatimi çekti. Houston'a karayoluyla bir saat uzaklıkta yaklaşık.
İklimi de hoş. Burası olmazsa Austin seçerim büyük ihtimalle.

-
@Final-Approach hangi siteyi kullanıyorsun karşılaştırma için
-
Çok araştırma yapıyorum. Aslında ilk göçecekler için en uygun eyaletler, Florida, Texas ve New Jersey.
Bunlardan en pahalı olanı New Jersey. Texas ile Florida durumu çok iyi olmayanlar için ideal gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum