DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar pasaport numarasını nasıl giriyoruz ? Başındaki harfle birlikte mi ? Mesela U 123456 şeklinde mi ? Yoksa 123456 şeklinde mi ?
-
@Oktay-İbiş abi eğer olurda çıkarsa evden havaalaninna son ses macere dolu Amerika şarkısını dinliyerek gidecem 🙂🙂
-
@can85 bey tamamını giriyorsunuz
-
@dmrtkn inşallah kardeşim bende herhalde işte gidiyorum çeşmi siyahım ı dinlerim :)
-
@can85 U12345678
-
-
Bu saat oldu halen başvuruda sorun mu yaşanıyor? Ben daha pasaportu çıkartmadım, ayın 20si gibi çıkartmayı planlıyorum ben de.
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach siz nereyi düşünüryorsunuz çıkarsa ve kaç kişi gitmeyi ?
Tek kişi.
Texas'ta yer alan Lake Jackson diye bir yer keşfettim bugün.
Çok yüksek puan alması dikkatimi çekti. Houston'a karayoluyla bir saat uzaklıkta yaklaşık.
İklimi de hoş. Burası olmazsa Austin seçerim büyük ihtimalle.

-
@Final-Approach hangi siteyi kullanıyorsun karşılaştırma için
-
Çok araştırma yapıyorum. Aslında ilk göçecekler için en uygun eyaletler, Florida, Texas ve New Jersey.
Bunlardan en pahalı olanı New Jersey. Texas ile Florida durumu çok iyi olmayanlar için ideal gibi. -
2016-2017 yılında bende çok araştırmıştım abd nin 56 şehrinin (2013 verilerine göre) rakımdan iklime,ortalama kiradan hane halkı gelirine, siyahi-hispanik-beyaz nüfus oranlarına, nüfustan suç oranlarına kadar detaylı bir excel dosyası yapmıştım :) halen duruyordu bi bakayım :)
-
@Final-Approach ben şahsen texasta başlayıp direk los angeles e geçmeyi düşünüyorum.
-
@Nasahay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Çok araştırma yapıyorum. Aslında ilk göçecekler için en uygun eyaletler, Florida, Texas ve New Jersey.
Bunlardan en pahalı olanı New Jersey. Texas ile Florida durumu çok iyi olmayanlar için ideal gibi.Gidecek kişi dilini de geliştirecekse Florida'daki birçok ünlü şehrin uygun olmadığı düşüncesindeyim.
Örneğin Miami'de halkın çok büyük çoğunluğu İspanyolca biliyor ve konuşuyor. Miami'de yalnızca İngilizce konuşan sayısı % 20'lerde. :)

-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach ben şahsen texasta başlayıp direk los angeles e geçmeyi düşünüyorum.
Ben de Los Angeles'ı ve California'yı seviyorum. :)
-
@omerelci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach hangi siteyi kullanıyorsun karşılaştırma için
Area Vibes ve Expatistan sitelerini kullanıyorum.
-
Bence hiç uğraşmayın ilk gidenler için Houston yada Austin en ideali çok fazla parası olmayanlar için
-
ilk houston düşünüyorum sadece ortamı kavrayıp sonra büyük şehirlerde eyaletlerde yaşamayı planlıyorum tek kişi olunca bir çok şeyi riske atmak kolay
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bence hiç uğraşmayın ilk gidenler için Houston yada Austin en ideali çok fazla parası olmayanlar için
Austin'de ev kiraları pahalı. :anxious_face_with_sweat:
-
Texas için Austin mi Houston mı sizce?
Görüşleriniz nelerdir? -
bence dallas veya houston @Nasahay
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum