Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach Bu green cardı ilk çıkaran cumhuriyetçi parti idi , ronald regan sanırım , acaba neden böyle tamamıyla bir kura sistemini seçtiler bende merak ediyorum , trump ilk zamanlar bu sistemi kaldırıcaz komple dedi ancak kendi partisinden bile itirazlar gelmeye başladı sonra puanlama yetiricez dedi , 3 yıldır başkan ama tek yapttırdığı pasaport şartı getirmek oldu , bush döneminde bile puanlama sistemi getirmediler , acaba ne düşüyorlar, eminim vardır bir bildikleri , komşuları kanada bile en tecrübeli okumuş ingilizcesi iyi birleyleri seçerken bunlar rast gele seçiyolar , eminim arka planda bizim bilmediğimiz birşey vardır
Papa Bush olacak o... Cunku ABD'deki Asian-African-Mexican sayisi asiri derecede artiyordu ama beyaz Amerikalilar cocuk sahibi olmuyordu, nufus icindeki oranlari yavas yavas dusmeye basladi
O zamanlar Amerikan Dream populer oldugundan Avrupa'dan gelecek beyaz Avrupalilarin ABD'ye gelisini kolaylastirmak istediler. Ama artik Amerikan Dream, Avrupa icin bir dream olmaktan cikti... Yasanin amacinin aksine, 3. dunya ulkelerinden insanlar gelmeye basladi ABD'ye ve bu durum Cumhuriyetcileri rahatsiz etmeye basladi... O nedenle Cumhuriyetciler, bu yasayi geciren kisiler, ama ayni zamanda simdi kaldirilmasini da isteyen kisiler...Yani DV lottery'nin asil cikma amaci "cesitlilik" degil, irkcilik

Fakat Cumhuriyetci partinin eskiye gore gocmenleri daha az kucakladigi fikrine katiliyorum

Hocam haklısınız ancak ;
İsteseler katılan ülke sayısını düşerebilirler , meksika ve kanada bu sene katılamıyor önceki senede katılamadılar , 3.dünya ülkelerini engellemeleri çok kolay değil mi ? Neden yapmıyolar ,cumhuriyetçileri rahatsız etmeye başladı diyorsunuz ancak , bush 8 sene yönetti ülkeyi istese kaldırdı yani çoğunluk onda değil miydi ? Yada onu geçtim şuan trump neden bunu yapamıyor ,anladım temsilciler çoğunlu onda değil ancak dolaylı yoldanda olsa bu sistemi kaldırır yada çok daha zorlaştırr , ancak 3 yıldır tek yaptığı pasaport şartı getirmek oldu , bence kameralara oynuyor , alttan alttan istiyolar aslında yasal göçmeni çünkü vergi kapısı sonuçta
Hayir, hukuksal anlamda nasil bir zemine oturtacaksiniz ulke secimini? Ayrimcilik oldugu icin anayasaya aykiri bulunur ve itiraz edilir kanimca o durumda (buyuk ihtimalle de iptal edilir)
Baskanin "savas ilan etme" yetkisi var ama kanun cikarma yetkisi yok. Bu cekilisin kaldirilmasinin yolu, gocmenlik kanunlarini degistirmek... Bu haberin 2-3 yilda bir hortlamasinin nedeni zaten bu cabalar (yasa tasarilari) zaten... Fakat karariniz hem Senato'da, hem de Meclis'te onaylanmali ki, yeni kanun teklifi olarak baskanin onune gitsin...
Gocmenlik konusunda Cumhuriyetciler ve Demokratlar cok farkli dusundugu icin anlasmalari cok zor oluyor, fakat anlastiklari ilk anda cekilisin kaldirilacagini soyleyebiliriz
cekilis iki tarafin da cok umrunda degil, sadece iki taraf anlasip yasalari degistiremedigi icin orada kaliyor.bir de pasaport sartinin ne Trump ile ne de Cumhuriyetci parti ile bir alakasi yok. PAsaport sarti bence elektronik cekilis veya elektronik belge gonderimi kararindan bile cok daha onemli ve yerinde bir karar tum surec icin. Bu karari cekilis kotuye kullanilmasin diye getirdiler, insanlarin isini zorlastirmak icin degil.
-
@Final-Approach Ahhh MAVNİ... Beni kalbimden vurdunuz... O program iptal edildi ayrıca programa katılan birçok askerede vatandaşlık verilmedi. Bir sürü haber sitesindede bu durumu anlatan haberler yayınlandı.. Kaçırdık o bileti...
-
Okyanusa kıyısı olan eyaletler Demokrat, iç kesimler Cumhuriyetçi. Bana bu tablo Türkiye'yi hatırlatıyor.

-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Denize kıyısı olan eyaletler Demokrat, iç kesimler Cumhuriyetçi. Bana bu tablo Türkiye'yi hatırlatıyor.

Ahaha bunu birtek ben düşünüyorum zannediyordum yanlız değilmişim

-
10 yıllık pasaportlar geldi eşim ve kendi adıma yarın sabahın erken saatlerinde ilk başvuruyu hayırlısıyla yapacagiz. bir gün burada Amerika'ya şu gün uçuyorum paylaşımı yapmak dileğiyle herkes e bol şans diliyorum.
-
@evrennce hangisini önerirsiniz oradan başvuralım. Pasaporttu fotoğraftı derken bir de bu strese kalbim dayanmaz

-
@bidünya internet exp dan sorunsuz başvurdum ben dikkat edin yeter
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
şimdi kim 7 ay beklicek taktik verecek var mı
benim gibi askere git

-
Ben de celp tarihi bekliyorum. Nisan celbi çıksa da yapıp gelsem mayıs ayı da askerlik sonrası sürpriz olurdu.

-
@bidünya valla chrome dan yapmayın korkusu hiç hoş olmuyor
ben dün sabah chrome dan yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım zaten success i görene kadar rahat rahat denedim akşam hata vardı
-
@Rhonster üniversitem devam ediyor
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben de celp tarihi bekliyorum. Nisan celbi çıksa da yapıp gelsem mayıs ayı da askerlik sonrası sürpriz olurdu.

benimki belli 1 ay sonra yokum 6 ayda askerlik al sana 7 ay ahahaha
-
o da senin şanssızlığın mı desem

-
ne güzel şenlendi buralar ya sayın @crazycells
incin top oynuyordan biraz halliceydi daha 1 ay önce 
-
7 ayla bitmiyor ki numara düşük bile çıksa en az 1 sene yolumuz var
-
Re Entry Permit mi düşünüyorsunuz hocam çıkarsa?
-
@Final-Approach hayır direk bırakacam okulu şuan bulunduğum üniversitede aldığım tüm dersleri orada saydırabiliyorum ordan devam edicem inş çıkarsa
-
@Final-Approach hayır direk bırakacam okulu şuan bulunduğum üniversitede aldığım tüm dersleri orada saydırabiliyorum ordan devam edicem inş çıkarsa
Ben de bu hafta California Barosu ile yazıştım. Direkt Baro Sınavı hakkı tanıyabileceklerinden bahsettiler. Benim de aldığım eğitim sayılıyormuş.
-
İyi günler, 2 yıllık mesleki tecrübe şartına bağlı olarak green card başvurusu yapmayı düşünüyoruz kuaförüme ancak Onetonline.org’da barber SVP Range 6.0 ile 7.0 gösteriyor. Mesleki tecrübe şartını sağlamak için ise 7.0 ve üzeri SVP Range istendiği yazıyor. Bu halde başvuru yapabilir ve çıkması halinde bu şarta dayanarak mesleki tecrübe şartını sağlayabilir değil mi? 5 yıl ve üzerinde bir kuaför salonunda çalışmakta kendisi. Sormamın sebebi daha sonra bir sorun çıkması halinde benim üzerimde bir sorumluluk kalmasın. Şimdiden konu hakkında cevap verenlere çok teşekkür ederim.
-
@Final-Approach sevindim adınıza şuan onlardan önce tek isteğim çıkması olacak gerisi olmasa da çok sıkıntı değil sıfırdan başlar okurum
Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k