Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @DeliSorular, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

evet sanırım bizim green card hayal oldu :( pasaport çıkartamadık bi türlü e yani ay sonunu zor getiren insanız green card kim biz kim çıkanlara ve çıkacak olanlara şimdiden hayırlı olsun

Uzulmenize gerek yok her şey green carddan ibaret değil

• @elysoon başvuracak kişilere gerekli masrafları anlatıyorum kolay değil ülke değiştirmek diyorum. olsun nolacak çıkarsa bakarız paramız yeterse gideriz belki yetmezse yansın tek bana mı çıkıyor diyorlar çıldırıyorum. keşke sadece gerçekten isteyenler başvursa , başvurduktan sonra para biriktirip hayal kuranlara çıksa daha güzel olurdu.

• @evrennce idphoto4you kontrol edebilirsin

• ⭐⭐⭐

insanlara çok görmeyin bunalmışlık , delirmişlik , çıldırmışlık, hali var söylediklerinizde haklısınız ama insanlar hem ülkenin gidişatı konusunda hem hayat şartları konusunda karamsar ki olmaktada haklılar.

• Yasaklı

@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@elysoon başvuracak kişilere gerekli masrafları anlatıyorum kolay değil ülke değiştirmek diyorum. olsun nolacak çıkarsa bakarız paramız yeterse gideriz belki yetmezse yansın tek bana mı çıkıyor diyorlar çıldırıyorum. keşke sadece gerçekten isteyenler başvursa , başvurduktan sonra para biriktirip hayal kuranlara çıksa daha güzel olurdu.

@elysoon, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells Zaten benim söylemek istediğim benim gibi ihtiyacı olanların yolu açılsın herkes gitsin yanlış bişey söylediysem affola sinirliyim bu konuya biraz ama çevremde duyuyorum abuk subuk insanlar başvuruyor gitmeyeceklerini bildikleri halde boşu boşuna ya da çoluk çocuk aileleri istemedikleri halde zorla başvurdurtuyolar daha bugün dinledim bir sürü sinirlerim bozuluyor pasaportu da olup boşa katılan olmaz umarım bu sefer şansımız artar

Adı üstünde çeşitlilik vizesi. Kimse başvuru yaparken size soracak değil. Çıkıpta gitmezse bir sonraki case numberdaki kişi gider. Kaybeden sadece kendi olur, kimse değil yani. Olay bu kadar basit. 4-5 kişilik ailede 1 kişiye çıkıyor 4 kişilik kart alıyorlar. yüksek case number olanlara neden sıra gelmiyor hiç düşündünüz mü? Onlara da söyleyin o zaman. Ama yok söylemezsiniz. Geçende biri kendinde olan özellikleri (yıllardır çalışıp biriktirdiği miktar ve giriş seviyesi ingilizce) yazmış bunları olmayan başvurmasın demiş. :D kısmetinizde varsa çıkar yoksa çıkmaz bu kadar basit. İsteyen başvurur, isterse gider, isterse gitmez.

• @thermo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Merhaba bu konuda sadece bilgisi olan yanıt verirse memnun olurum. Greencard çekilişi için doğum yerimize göre mi, yoksa yaşadığımız il/ilçe ye göre mi belirleniyor?

Arkadaşlar, formu doldurma konusunda değil, hani dünya genelinde toplam 55 bin kişiye verilecek diye. Bizim ülkeye atanan toplam kontenjan atıyorum, 2 bin ise bunlar zaten 81 il vilayetin nüfusuna göre dağılımı yapılıyor. Buraya kadar tamam. Sorum burada çekiliş yapılırken kişilerin doğum yerine mi bakılıyor yoksa yaşadığı yere göre mi? Bunu soruyorum.

• ⭐⭐⭐

@thermo bunların hiç biri esas alınmıyor. Türkiye Avrupa kontenjanından giriyor. Memlekete bakan yok. Loto’dan çıkması esas.

• @thermo ülke kontenjanı var sadece o kadar yoksa türkiye EU dan katılıyor yarışmaya :)

• ⭐⭐⭐

Şöyle anlatayım 2019 yılında Türkiye’den kazananların sayısı 4700 civarında
    2020 yılında ise 2700 civarında diye biliyorum. İnşallah bu arkadaşlarımızın tamamı current olacaklar. Darısı 2021 e diyelim ve şanşımız adedimiz çok olsun diyelim 😊

• @fetihy 2020 nin bilgileri henüz doğru değil daha yeni başlayacak mülakatlar 2017 ve 2018 di galiba o rakamlar :)

• ⭐⭐⭐

@Rhonster 2020 yolu lotoda başarılı olan arkadaşlardan bahsettim ben. Mülakatı demedim ben bilginize 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@bidünya 😁😁 siz bir başlık açmış mıydınız? Eşiniz istemiyor diye sanırım, ben de orası belli olmaz pes etmeyin deyip kendimden örnek vermiştim 😂 çok sevindim valla ikiniz adına da. Dönersem terbiyesizim heee 🤣🤣🤣

• Bu konuda aydınlattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. @Rhonster @fetihy Benim sandığım nüfusun çok yoğun olduğu şehire daha fazla kontenjan ayrıldığı bilgisi. Umarım ülke bazında esas alınıyordur. Herkesin şansı ferah olsun.

• ⭐⭐⭐

Herşey gönlünüzce olsun 😊 saolun

• ⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bidünya 😁😁 siz bir başlık açmış mıydınız? Eşiniz istemiyor diye sanırım, ben de orası belli olmaz pes etmeyin deyip kendimden örnek vermiştim 😂 çok sevindim valla ikiniz adına da. Dönersem terbiyesizim heee 🤣🤣🤣

Hahahha evet o benim 🤣🤣🤣
    Gerçekten hiç belli olmuyormuş. Çook teşekkür ederim. Cesaretlendirdiğiniz için özellikle❤️

• Bu ileti silindi!

• Evet beklenen gün geldi millet bugun başvuru gününe 24 saatten az süre kaldı.İnşallah hepiniz hayalleriniz gerçek olur.

• Veeeeee büyük gün geldi çattı.herkesin gönlüne göre olur umarım.hafta sonu fotograf çekinip başvuruyu yapacağız.kısmet.umarım 6.başvuruda çıkar artık.

• Evet an itibariyle pasaport başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ankara ilinde sadece Gölbaşı ilçesi hariç diğer tüm ilçeler aynı gün içerisinde hemen randevu veriyor. Bu durumu epey sevdim :) ayrıca merakımdan işlemlerimi yapan memur hanıma ‘şu sıralar pasaport için gelenler çoğaldımı?’ gibisinden soru sormaktan kaçamadım. Kendileri ‘yoo epey müsaitiz’ gibisinden cevap verdi. 2 gündür yaşadıklarım beni dahada kamçılıyor. Hepimiz kazanıcaz arkadaşlar inanıyorum... O SENE BU SENE! Pasaportumda 2-3 gün içerisinde gelir dahada rahatlarım.

• Merhabalar, sayfa Amerika saati ile öğlen yani Türkiye de 19:00-20:00 arası açılıyor doğru mudur? Teşekkürler 🙏🏻

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k