Green card basvuru
-
Merhaba arkadaslar bu yil greencard basvurusunda bulunucam o yuzden pasaport cikarttirdim onun icin biyometrik fotograf cektirmistim simdi bu fotograf arka plani maviydi şhopla beyaz yapildi simdi bu fotoğrafi greencard basvurusunda kullansam sikinti olurmu yoksa orjinal beyaz arka planlimi cekilmesi lazim simdiden tesekkur ederim
-
@enes434336 sayın @enes434336 arama kutucuğuna fotoğraf yazın, birçok başlık çıkıyor çıkan başlıkların birinde sorunuzun cevabını bulabileceğinize eminim.
-
@enes434336 düzenlenmiş olduğu çok belliyse riske atmayın isterseniz tekrardan çekinin. Ama güzel bi edit yapıldıysa bence problem yok. Yeter ki yüz hatlarınız belirgin olsun. Ayrıca bir çok başlık var isterseniz onları bi inceleyin
-
@anilcangokben siz anliyorsaniz instagramdan atiyim bakin ?
-
@enes434336 o hatayı sakın yapma çünkü yanlış bir hareket. Pasaport ve kimlik için biometrik tamam da fakat greencard olduğu zaman bu resim seni sıkıntıya sokar. Çünkü greenkart sadece baş ve boyun istemiyor. Bunların yanında OMUZDA görünmesi gerekiyor. Klasik vesikalık çektireceksin. Ayrıca biometrikte de arka beyaz olma zorunda neden mavi yaptılar ki
-
@ayvalik10 örnek fotoğraf nerden bulabilirim peki
-
@enes434336 yani benim anlıyor olmam yanlış bir bilgi de doğurabilir. isterseniz konu başlıklarını araştırın. Ayrıca resmi siteden fotoğraf örnekleri nede bakabilirsiniz; https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html
-
Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum