DV2021 Bekleme Odası
-
@Frei Benim bildiğim herhangi biride olur mülakata mezun olarak gideceksiniz zaten çıkarsada DS260'ta sorusu geçiyor :) ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum konsolosluk görevlileride zaten farkedecektir durumu.
-
@Emir600RR evet bende aynı şekilde düşündüm ama yinede başvurduğum zaman ki eğitim durumumun uyuşmazlığından dolayı çekiliş olmadan elenmemek için okuyor olarak işaretlemeyi düşünüyorum. Zaten seçilirsem ds260 da mezun olarak düzeltirim.
-
@Frei Aynen öyle dediğim gibi istediğinizi seçebilirsiniz isterseniz mezun isterseniz okuyor olarak seçebilirsiniz :) farketmiyor diye düşünüyorum geçen sene öyle çıkaran arkadaşlar oldu çünki konsolosluk bir sıkıntı yaratmıyor :)
-
@Frei, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim bi sorum olacak. Ocak 2020'de üniversiteden mezun oluyorum. Greencard çekilişine katılırken eğitim durumunu mezun olarak mı yoksa halen daha okuyorum olarak mı seçmem gerekiyor?
basvuru yaptiginiz sirada durum neyse onu yazmaniz lazim.
-
Herkese hayırlı akşamlar daha önce yazıldıysa affola bir soru sormak istiyorum bu sene green card başvurusunda pasaport olma zorunluluğu varmış diye bir şey duydum kulislerde doğruluk payı nedir ? Aydınlatırsanız sevinirim
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Tayfun-Durkaya Aynen öyle bakalım artık kime kısmet olursa beni görüyorsunuzdur forumda 😃 geçen sene bekleme odasında bizle olup çıkartan 8-10 kişi var birçoğuda dostum diyebileceğim kişiler burada güzel dostluklar ediniliyor @air_technic inşallah sizide haftaya cumartesi günündeki İstanbul buluşmasında görürüz 🙂
Malesef Eskisehirdeyim Emir katılamıyorum çok istesem de :(
-
@muhlis, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese hayırlı akşamlar daha önce yazıldıysa affola bir soru sormak istiyorum bu sene green card başvurusunda pasaport olma zorunluluğu varmış diye bir şey duydum kulislerde doğruluk payı nedir ? Aydınlatırsanız sevinirim
Başlığın ilk sayfalarından beridir sorulan sorulardan biridir... Evet bu sene kesinlikle başvuruda Pasaport isteniyor.
-
@omertug teşekkür ederim peki kaç senelik olması gerekiyor
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gokcell vallahi ben şuanda okuyorum bu insanları geriye itmeye çalışan zihniyetten kurtulmak istiyorum ve üniversite bitince acaba ne yapacağız iş bulacakmıyız diye düşünmekte istemiyorum 3-4 sene böyle başvuracağım bir türlü çıkacak :) İlk yılda çıkaranıda gördüm 24 sene sonrada çıkaranıda gördüm yılmamak lazım hee yeri gelecek ilk yılda çıkaran kişiler içinde biz üzüleceğiz niye çıkmıyor diye :D En kötü H1-B vizesine başvururum :)
Ben de aynısını düşünmüştüm. Üniversiteye girdiğim gibi başladım başvurmaya, herhalde 4-5 seferin birinde çıkar diyordum. Çıkmadı. İnsanda baht olacak. Olmayınca olmuyor. Bu arada önceden yazdığım üzere babamın vefatı sebebiyle forumu bir süredir takip etme imkanı bulamadım. Yeni talihli arkadaşlar da gelmiş gördüğüm kadarıyla. Onları da tebrik ediyorum kendilerine yeni hayatlarında mutluluklar diliyorum. Umarım aradığınız huzuru orada bulursunuz. Biz çıkmayanlar mı? Başvurmaya hayaller kurmaya devam. Başvurudaki pasaport zorunluluğu sebebiyle başvuru sayılarının azalacağını tahmin ediyorum. Bakalım bu sene neler getirecek.
-
özel bir süre yok ama tabii sürece ve sonrasına uygun olması iyi olur. Başvurudan sonra çıkması, form doldurması, numara beklenmesi aşaması en az 1 yıl sürüyor.
@muhlis, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@omertug teşekkür ederim peki kaç senelik olması gerekiyor
-
Ha gayret az kaldı tarihlerin açıklanmasına 😄
-
Şafak : Edirne :D
-
@Ayberk Takribi kac gun oncesinden aciklaniyor_?
-
@omertug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sadikcagan o konuda gitgeller yaşıyorum, eğer başvurursam bir de üstüne kazanırsam ve 2020nin imkanıyla gidersem bir kişinin hakkına girmiş olurum diye düşünüyorum.
Haklısın ama numaran çok yüksek mülakat sıran gelmez ise dv 2022 yi beklemen gerekir.genede sen bilirsin
-
Youtube da ikiteker diye bir kullanicinin videosunu izlerken denk geldim adam turist ile gitmis sonra statute degistirip f1 ogrenciye gecmis sonra akabinde green card cikmis 10.yilinda ve tekrar bir statu daha degistirmis olarak green card a sahip olacak sans a bak :) biz de sans yok.
-
@Ramazan-Karabulut max 15 günü var diye düşünüyorum eylülün son haftası açıklanıyordu çünkü ekimin ilk haftalarında başlıyor
-
@vermaynen o adamın bir de farklı taktiği vardı öğrenciyken uber lyft doordash yapabiliyordu az çok tahmin ediyorum ama emin değilim yaptığı şekilden 😄
-
@sadikcagan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@omertug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sadikcagan o konuda gitgeller yaşıyorum, eğer başvurursam bir de üstüne kazanırsam ve 2020nin imkanıyla gidersem bir kişinin hakkına girmiş olurum diye düşünüyorum.
Haklısın ama numaran çok yüksek mülakat sıran gelmez ise dv 2022 yi beklemen gerekir.genede sen bilirsin
Sadık çok teşekkür ederim.
bence, bu sene de 2019' da olduğu gibi tüm numaralar current olacak, oldu, amin :)
bakalım bir bültenler yayınlansın da ona göre karar verebilirim. -
@Ayberk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vermaynen o adamın bir de farklı taktiği vardı öğrenciyken uber lyft doordash yapabiliyordu az çok tahmin ediyorum ama emin değilim yaptığı şekilden 😄
Aynen biliyorum kardesi de abd deymis zaten onun yanina gitti muhtemelen onun hesabini kullanmis olabilir uber lyft v.s yaparken benim aklima bu sekilde geldi siz nasil tahmin ettiniz ne sekilde yani ? :)
-
@Ayberk Hadi inşallah :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum