DV2021 Bekleme Odası
-
@Mrbye Siz dedikten sonra ben de kontrol ettim '' Sistemde oluşan bir aksaklıktan dolayı şu an da işleminizi gerçekleştiremiyoruz'' diyor.
-
@vakkas-altiner
Ben yüksekokul mezunuyum benim için sıkıntı yok ama oldu da çekiliş eşime çıktı, e-devletten belge alamıyorum orjinal diploması elimizde (yırtık mırtık ama var) e-devleti telefon ile aradığımda e-okul kayıtlarının 2008 sonrası için e-devlete kayıtları oluşturulmuştur ama 2008 öncesi mezun olanların kayıtları e-devlet sistemlerine giriş yapılmamıştır ve yapılmayacaktır dediler. Bu herkes için geçerli mi? diye sorduğumda evet herkes için geçerli dediler, bende merak ettim 2008 öncesi mezun olup e-devletten lise mezuniyet belgesi alabilen var mı diye? -
Sayın @crazycells oldu da greencard çıktı eşime, mülakat zamanı e-devletten mezuniyet belgesi isterler mi?
-
hangi univeriste
-
eger olanaklarınız varsa mezun olduğu univeristeden cıkartın 50 tl para istiyorlar yenisi içindi
-
safak sıkıstıran varmı iki aydan az kaldı galiba
-
Çekilişin tekrarlandığı yilin ilk verileri olan var mı acaba ilk cekiliste toplam kaç kazanan açıklamışlardı.bu yıl 83000 kazanan için 55bin kişi alinacak acaba toplamda bu sayıyı tutturabilir mi KCC çünkü %65 sürece devam eden kişi olması gerekiyor önceki yıllarda %65 olmadı sadece 2018 de %60 açıklandı devam eden sayisi ondada 50bin kota için 110bin küsür kazanan aciklamislardi. Bu rakamlarla önümüzdeki aylarda tekrar çekiliş ihtimali olabilir. O zaman da şuan mevcut kazananlar için current demek
-
@Mrbye, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vakkas-altiner
Ben yüksekokul mezunuyum benim için sıkıntı yok ama oldu da çekiliş eşime çıktı, e-devletten belge alamıyorum orjinal diploması elimizde (yırtık mırtık ama var) e-devleti telefon ile aradığımda e-okul kayıtlarının 2008 sonrası için e-devlete kayıtları oluşturulmuştur ama 2008 öncesi mezun olanların kayıtları e-devlet sistemlerine giriş yapılmamıştır ve yapılmayacaktır dediler. Bu herkes için geçerli mi? diye sorduğumda evet herkes için geçerli dediler, bende merak ettim 2008 öncesi mezun olup e-devletten lise mezuniyet belgesi alabilen var mı diye?mezun olunan okuldan mezuniyet belgesi de olabilirsiniz. onuda alın hem diploma hem belge işinizi çözecektir.
-
@DeathZombie
Büyük ihtimal öyle birşey yaparız elimizi kuvvetlendirmek için
Teşekkür ederim.. -
Ben 2020 Başvurusu Yapacağım
Eşimle.Birlikte Ama.Başvuruda eksik birşey yaparım diye korkuyorum
Bu konuda banada zamanı gelince yardım edecek biri varmı aranızda yada.etiketlersenjz iyi olur ayrica ücret neyse verebilirim tekrar kolay gelsin -
Görmeyeli site reklâm almış🙃
-
Aa pasaport şartı da gelmiş, bak bu iyi haber.
-
Bazı yerlerde greencard başvurusunun turist vizesini olumsuz etkilediğini okumuştum. Ancak böyle bir durum olmadığını söyleyebilirim merak edenler için.
DV2020 benim ilk başvurumdu ve geçen hafta B1/B2 vizesi aldım arkadaşlar. Bilginize... -
@umutaga tebrik ederim
-
arkadaş şu greencard çıksada artık başka başlıklarlada ilgilenebilsek..fransız bir şekilde takip ediyorum çoğu başlığı :) dv2020 bekleme odası ardından dv2021 vs vs gidecek herhalde bizim forum hayatımız :)
-
@Orhun-Tokmak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba ,forumda yeniyim bir süredir takip ediyorum green card ile ilgili önemli duyuruları burdan öğrendim emeği geçenlere teşekkürler. Umarım herkes hayallerine sahip olur 🙂
Bol sanslar, hosgeldiniz.
-
@Mrbye, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın @crazycells oldu da greencard çıktı eşime, mülakat zamanı e-devletten mezuniyet belgesi isterler mi?
Eger e-devlete eklemek mumkun degilse o zaman istemezler tabii ki :)
-
@Constantin, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben 2020 Başvurusu Yapacağım
Eşimle.Birlikte Ama.Başvuruda eksik birşey yaparım diye korkuyorum
Bu konuda banada zamanı gelince yardım edecek biri varmı aranızda yada.etiketlersenjz iyi olur ayrica ücret neyse verebilirim tekrar kolay gelsinSu konuyu takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır -
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bazı yerlerde greencard başvurusunun turist vizesini olumsuz etkilediğini okumuştum. Ancak böyle bir durum olmadığını söyleyebilirim merak edenler için.
DV2020 benim ilk başvurumdu ve geçen hafta B1/B2 vizesi aldım arkadaşlar. Bilginize...harika haber, hayirli olsun, deneyimlerinizi su konuda da bekliyoruz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
-
Başvurulara son 55 gün 🙄 bakalım bu kez neler olacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum