DV2019 bekleme odası
-
eşimin kardeşi akşam arayacak, buraya yazarım
-
Kcc nin watsab grubu mu var anlamadım ordan mı yazısıyorsunuz
-
selamlar, dv-2019 olup watsapp gruuna katılmak isteyenler bana telefonlarını mesajdan yazarlarsa yardımcı olabilirim
-
@Calibraturbo yok o kadar değil :) dv 2019 grubu , yarısından fazlası şimdiden abd de, hergn birini yolcu ediyoruz :)
-
Geçen ay mülakat tarihimizi aldık biz, ayın son günü akşam 6'dan sonra gelmişti. Bu ay da bu şekilde olabilir, son aylarda mümkün olduğunca fazla mülakatı sığdırmaya çalışıyorlar, içinizi ferah tutun.
İnşallah herkes alır.
Mülakata gidenlere benim bir sorum vardı, bizim birikimimiz yaklaşık 30K dolar civarı, ama 3 ayrı bankada duruyor. 2 banka benim adıma 1i eşimin adına. Ayrı ayrı bankalardan götürsek sıkıntı olmaz değil mi?
-
@Summerof89 Hayır olmaz hepsi sizin sonuçta
-
@arkben çok teşekkürler destek için
-
İyi geceler arkadaşlar kcc yi aradık 9 Eylül randevu tarihimiz 🙏🏻
-
@fes1983 gözünüz aydın (:
-
@fes1983 Hayırlı Olsun 👏🏻👏🏻
-
@Sefa teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
-
@meryem1453 Teşekkür ederim 😊
-
Merhaba;
Mayıs başında dokümanlarımı kentucky ye gönderdim. Bana okunmuyor diye geri döndüler (hiç bir detay vermeden) ve 10 Haziran tarihinde yeniden attım. Geçen hafta mail attım kendilerine bana "dokümanları geç gönderdiniz ve randevu veremeyeceğiz" dediler. Ne yapabilirim? Nerede hata olmuş olabilir.
tşklr
-
@fes1983 hayırlısı olsun, valla her işimiz ittire kaktıra oldu :) kcc de çok karışıktır diye düşünüyourm :)
-
@arkben Sona kalınca öyle oldu ne yazık ki :(
-
bu sayfanın son 2 günü...acısıyla tatlısıyla tarihe yollayacağız :))
-
Mail hala gelmemiş bibucuk yıllık serüvenin olumsuz bir sekilde sonuna da geldik sanırım.Sokma akılla buraya kadar. Hic degilse acısını cekmeyi bırakıcam. Seneye ins bana cıkar
-
@arkben randevu vermek için son 2 gün mü?
-
@lunasage, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@arkben randevu vermek için son 2 gün mü?
KCC'yi arayarak 10 Eylül'de randevumuz olduğunu öğrendim. Cumartesiye kadar maili de alırsınız dediler.
-
ben aysonu diye düşünmüştüm , demek hafta sonuna kadar beklemeye devam..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum