DV2019 bekleme odası
-
@fes1983 gözünüz aydın (:
-
@fes1983 Hayırlı Olsun 👏🏻👏🏻
-
@Sefa teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
-
@meryem1453 Teşekkür ederim 😊
-
Merhaba;
Mayıs başında dokümanlarımı kentucky ye gönderdim. Bana okunmuyor diye geri döndüler (hiç bir detay vermeden) ve 10 Haziran tarihinde yeniden attım. Geçen hafta mail attım kendilerine bana "dokümanları geç gönderdiniz ve randevu veremeyeceğiz" dediler. Ne yapabilirim? Nerede hata olmuş olabilir.
tşklr
-
@fes1983 hayırlısı olsun, valla her işimiz ittire kaktıra oldu :) kcc de çok karışıktır diye düşünüyourm :)
-
@arkben Sona kalınca öyle oldu ne yazık ki :(
-
bu sayfanın son 2 günü...acısıyla tatlısıyla tarihe yollayacağız :))
-
Mail hala gelmemiş bibucuk yıllık serüvenin olumsuz bir sekilde sonuna da geldik sanırım.Sokma akılla buraya kadar. Hic degilse acısını cekmeyi bırakıcam. Seneye ins bana cıkar
-
@arkben randevu vermek için son 2 gün mü?
-
@lunasage, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
KCC'yi arayarak 10 Eylül'de randevumuz olduğunu öğrendim. Cumartesiye kadar maili de alırsınız dediler.
-
ben aysonu diye düşünmüştüm , demek hafta sonuna kadar beklemeye devam..
-
@rustynail hadi gözünüz aydın :)
-
@rustynail, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@lunasage, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
KCC'yi arayarak 10 Eylül'de randevumuz olduğunu öğrendim. Cumartesiye kadar maili de alırsınız dediler.
tebrikler
-
@arkben, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@rustynail hadi gözünüz aydın :)
@arkben siz aramayacak mısınız KCC'yi? Uykularımız kaçtı mülakat tarihini öğreneceğiz diye.
-
@rustynail hahah yok aramayacağım artık sürpriz olsun :)))
-
@rustynail bu arada imzanızı lütfen güncelleyiniz :)))) hakkınız ve yakışır :)
-
@arkben, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası
@rustynail bu arada imzanızı lütfen güncelleyiniz :)))) hakkınız ve yakışır :)
eyvallah ama maili görmeden inanmam :) telefon konuşmasında kalite standartları gereğince kayıt ediliyor anonsu olsa dahi!
-
Kcc nin telefonu nedir paylasırmısınız ben de arayım telefonu uluslararasına açtırdım :)
-
eylülün beşi sabah 7.45 herkese hayırlı ugurlu olsun. 20 dakika önce pedere sıra gelmez bizde zaten sans olsa diyordum simdi göbek atıyorum. Umarım kılcık cıkmaz ve gorusmeye giderler. Not :green card bana cıkmadı onun için kötü enerji haset yollamayın lütfen. On senedir basvuruyurum ucundan kıyısından babama vurdu.Siz bana dua edin bende size
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum