Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
512 102 37.6k 69

Benzer Başlıklar

• Greencard (sponsorluk)

2
    0 Oy
    2 İleti
    547 Bakış
    crazycellsC
    @berkayy11 Greencard (sponsorluk) içinde söyledi: Merhabalar Sponsorluk yoluyla greencard ı almış biriyle evlensem bende greencard sahibi olabilirmiyim? Greencard ı almak için illaki Abd vatandaşıylamı evlenmek gerekli yoksa greencardı almış biriyle evlenmek yeterli olurmu? Eger Green Card alma surecinde ya da oncesinde evlenirseniz siz de dosyasina eklenirsiniz, ama Green Card'i aldiktan sonra evlenirseniz ya da evli olsaniz bile oncesinde surece dahil olmazsaniz o durumda F2A basvurusu yapmaniz gerekecek. Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • 2018 Greencard başvuruları ne zaman?

2
    0 Oy
    2 İleti
    459 Bakış
    entelmanE
    @yasin-söylemez 3 Ekim gibi başlayacağı ifade ediliyor. Ve başvuru süreci 1 ay ile sınırlı. Yıl sonuna kadar beklemeyin.
  • GreenCard ile evlilik

20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    Y
    @btek14 çok teşekkür ederim detaylı bakacağım .
  • Evlilik ile Greencard

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k