Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Hemşirelik

Sağlık Sektörü
163 46 42.7k 37

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Psikolog olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    29
    1 Oy
    29 İleti
    12k Bakış
    damladavD
    @barky merhaba, benim bildiğim her eyaletin şartları farklı ama hemen hemen dediğiniz gibi. Okuldan ders alma zorunluluğu yok ama lisans yenilemek için her yıl 10 saat kadar bi ders almanız gerekiyor, bilgileri taze tutmak amaçlı gibi. Onun dışında bu alanda yapılacak işler kısıtlı ama lisansınız olmadan sadece ilk görüşme, raporlama, grup terapileri gibi şeyler yapabilirsiniz. Çoğu yer sizi associate lisans ile çalıştırıp supervision saatlerinizi doldurmanıza yardımcı oluyor tabi normal lisanslı psikologdan daha az saatlik ücret alıyorsunuz, köprüyü geçene kadar diyelim :)
  • Amerika'da Eczacılık yapmak

Sağlık Sektörü
    8
    1 Oy
    8 İleti
    7k Bakış
    Erkan Can KÖSEE
    Herkese merhaba, Öncelikle bu sene başvuruya katılacak bütün vatandaşlara şans diliyorum. İnternette biraz araştırma yaptım Amerika'da eczacılık yapmak için ancak cevaplarını bulamadığım sorular var aklımda. Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle araştırmam sonrası her eyalet için eczacılık lisansının alınması gerektiğini öğrendim. Ancak bu lisansı almak için başvurum yeterli olacak mı? Diplomam kabul edilir mi, dil bilgim ölçülecek mi ve benim bilmediğim başka değişkenler bulunmakta mı? Bir diğer önemli husus, Amerika'ya yerleşir yerleşmez bu ilgili yerlere başvurumu yapmam sonrasında ortalama ne kadar sürede eczacılık alanında bir iş sahibi olabilirim?
  • Amerika'da Doktorluk

Sağlık Sektörü doktor tip saglik
    140
    2 Oy
    140 İleti
    48k Bakış
    Thank YouT
    Türkiyede tıp okuyup amerikada pratisyen olarak çalışarak uzmanlığımı orda yapmak istiyorum kısaca yol aşamamı açıklarmısınız Ilk usmle ye giricem sonra amerikada bir hastane bulucam uzmanligi nasil yapcam onu bilmiyorum
  • Amerika'da Veterinerlik

Sağlık Sektörü vet veteriner
    25
    1 Oy
    25 İleti
    11k Bakış
    S
    Veteriner hekimim. 20 Ocak öncesinde Amerika'da olacağım. Henüz eyalet seçimi yapmadım. Bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım var mıdır ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k