Forum Müdavimi Olup "Green Card" veya "Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar
-
Sayın @nilfersev bu başlıkta altında "Forum Müdavimi Olup - "GC & Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar" paylaşımları yapılıyor. Dilay hanımın kanalını https://yesilkartforum.com/forum/topic/171/abd-deki-turk-youtuber-tavsiyeleri bu başlık altında paylaşmak daha doğru olur sanki.
Not: Bu arada abone oldum :)
-
@yalta tabiki de. Zehra hnm yeni uye olup paylasim yaptigi icin paylasmakta bir sakinca gormedim. Tesekkurler abonelik icin
-
Sayın @nilfersev ben Dilay hanımın üye olduğunu bilmiyordum. :) Kusura bakmayın. Has Karadenizli olarak bir laz kızına destek olacağız tabii ki :)
-
@nilfersev siz bu sekilde yazinca yanlis anlasilmis , bu gibi durumlarda forum uyesini de ayni iletide etiketlemek yanlis anlasilmalarin onune gecer. :thumbsup_tone2:
-
@crazycells tabiki de ama anlayamadım yalnış anlaşılan videonun bu sayfada paylaşılması mı yoksa
-
@yalta üye olup olmadığını bilmiyorum maalesef
-
@nilfersev Forum Müdavimi Olup - "GC & Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar içinde söyledi:
@crazycells tabiki de ama anlayamadım yalnış anlaşılan videonun bu sayfada paylaşılması mı yoksa
dogrudur. Bu baslik forum uyelerine ozel:
Forum Müdavimi Olup - "GC & Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı Olanlar
Eger forum uyesi olmayan birinin youtube kanali tavsiyesinde bulunacaksaniz su basligi kullanmalisiniz:
-
@crazycells ok o zaman
-
1 senedir deneyimlerimi aktardigim kanalim:
-
https://www.youtube.com/channel/UCShDHU-JIdQzyHOkiTjvj1Q
Merhaba,Ben Muhammet, Dv lottery 2020 talihlisiyim, bu sürece aşina olmam ve genel manada bilgi sahibi olmam konusunda youtube videoları çok yarar sağladı. Bende buna istinaden, mesleğim olan iş makineleri bakımı ve kullanımı olan youtube kanalıma, greencard sürecindeki deneyimlerimi aktarıyorum. Genellikle video içerikleri bilgi içerikli oluşacak, kafamda çok video fikri var, gerek Amerika'daki gerek türkiyede ki form üyeleri benimle iletişime geçerek videolara dahil olabilir,birlikte içerik üretmeyi çok isterim, ben her türlü eleştiriye açığım, herkese iyi günler dilerim. Kanalıma linkten ulaşabilirsiniz.👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 -
@muhtaradana hemen sizede üye oldum
-
@muhtaradana Vay bee, gecmis gunlerime dondum. Haydi hayirli olsun. Surecin gerisinde bol sabir ve kolayliklar dilerim. Bundan sonrasi bolca bekleme ve hazirlik.
Mutlulugunuzu paylastim. -
@caglaror çok teşekkür ederim,mutlu anılarınızı tekrar hatırlamanız çok güzel
-
.................
-
Cogunuza zaten uyeymisim olmadiklarima da simdi uye oldum, keyifli icerikler.
-
@knnrn Beyi takip ediyorum Kendisi meslektaşlarına yönelik çok değerli bilgiler veriyor, Kendisine teşekkür ederim.
-
27 ocakta San Diego ya yerleşen değerli forum üyelerimizden Dv 2020 talihlilerinden @egeli35 bey YouTube kanalından yaşadıklarını anlatmaya başladı, Bizde destek verelim
Bu vesileyle tekrardan hayatında bol bol mutluluklar diliyorum, yeni yaşamında mutluluklar,yolun açık olsun Mert
https://youtu.be/B59U51E4LJU -
Size taze kanalimi onerebilirim: Aslı'nın Amerika Hikayesi
https://www.youtube.com/channel/UCIkDAJTJi_xy9ey6efRMxog?view_as=subscriber
Amerika'ya evlilik yoluyla greencard alarak yeni geldim. New Jersey'de yasiyorum. Son 3 yilim merak ettiklerimi didik didik arastirarak gecti o yuzden kendi merak ettigim ne varsa onlari video haline getiriyorum. Abone olup bildirimleri acarsaniz cok mutlu olurum. Ayrica konu onerilerinize de acigim.
-
@asliozel abone olduk bile :)
-
@optimistic Harikasiniz oleyyy 😂 Hosgeldiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum