Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
turist vizesiyle ehliyet alinabiliyor diyordu avukat bugun dinledim fakat eyaletten eyalete degisiyormus. Ayrica uber ve lift yada uber eats, doordash veya amozon flex tarzi seyler yapilabiliyor mu , yapan var mi ? tskler.
-
uber le bir çok öğrenci geçimini sağlıyor amerikada.
-
arkadaslar florida jacksanville sehrinde uber lift hakkinda bilgisi olan varmi.kazanci nasildir??
-
@mutlukurt0534 Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
uber le bir çok öğrenci geçimini sağlıyor amerikada.
ogrenci icin okey fakat ya turist ?
-
@vermaynen Valla dostum turist uber lift yapabiliyormu o konuda tam bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi olan dostlar umarım yardımcı olacaklardır.
-
@vermaynen SSN istediği için turistler uber lyft vb şeyler yapamaz. Kaçak olarak birinin hesabını kullanabilirsiniz lakin çevirme vb gibi durumlada ziyadesiyle başınız ağrır 😊 illegal yollarla uğraşmamanızı tavsiye ederim.
-
10.000 $ verip aylık araba almak istiyorum. Bu süreçte part time Uber lyft veya delivery yapıp kirasını bitirdikten sonra arabanın bize kalması ne kadar mantıklı ? Sadece görüş almak istiyorum. Washington(state) eyaleti için düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler ?
-
@oradaki Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
@vermaynen SSN istediği için turistler uber lyft vb şeyler yapamaz. Kaçak olarak birinin hesabını kullanabilirsiniz lakin çevirme vb gibi durumlada ziyadesiyle başınız ağrır 😊 illegal yollarla uğraşmamanızı tavsiye ederim.
uber lyft gectim ozaman doordash , amazon flex, pizza v.s dagitimi yapilamaz mi peki insan tasimakdan haric seyler? : )
-
@vermaynen Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
@oradaki Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
uber lyft gectim ozaman doordash , amazon flex, pizza v.s dagitimi yapilamaz mi peki insan tasimakdan haric seyler? : )
ayrica ssn nasil alabiliriz turist vizesiyle alma ihtimalimiz var mi ?
-
Arkadaslar. Tr ehliyetinin eski olmasi (17yillik) lyft veya uberde bir avantaj sagliyor mu? Uber Lyft illaki 1 yillik usa ehliyeti mi istiyor? Ornegin usa ehliyeti aldik 1 ay sonra bu app lere basvurduk red mi oluyor?
-
@vermaynen hayır turist vizesiyle çalışamaz, ssn de alamazsınız
-
@blaxseed Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
@vermaynen hayır turist vizesiyle çalışamaz, ssn de alamazsınız
ogrenciye cevirmek gerekli ozaman bunlari yapabilmek icin baska turlu oluru yok gibi gozukuyor desenize.
-
@vermaynen öğrenci vizesiyle alacağın ssn ile sadece kampüs içindeki işlerde part-time (20 saat yada daha az) çalışabilirsin. uber,lyft,delivery de çalışman illegaldir.
-
@cerca-trova Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
@vermaynen öğrenci vizesiyle alacağın ssn ile sadece kampüs içindeki işlerde part-time (20 saat yada daha az) çalışabilirsin. uber,lyft,delivery de çalışman illegaldir.
Evet biliyorum normalde bu sekilde fakat yapan yok mu tonlarcasi var :D sadece iki durum icin de ayni avantajlar mi var diye merak ettim ogrenci ve turist olarak
-
@vermaynen :) yolunuz açık olsun.... :)
-
Lyft - CA icin guncel bilgi:
3 haftalik ehliyetimle kayit olurken "1 yildan eski mi?" sorusuna isaret koyarak devam ettim.
30 dk icinde tum kontroller tamamlandi, son olarak da 1-1,5 saat icinde background check tamamlandi ve hesabim onaylandi. Arac secme veya kiralama (express) sonraki basamak.
Form doldururken tarifler cok basit.
Herkese kolay gelsin. -
@hegesen hocam uber eats 1 yillik ehliyet istiyor ubere basvur kiralama uzerinden 1 ay/ hafta kirala hesabin aktif olunca kendi arabanla devam et. eger degismediyse boyle kabul edilen bi kac kisi duydum bn 1 haftalik ehliyetle actirmistim hesabi
-
@vermaynen ameka da çalışmak için kayıtlı olup her an ellerinin altında olman gerekiyor. Adına fatura yada kira belgesi gerekiyor ki Amerika TC Kimlik olan SSN alman gerekiyor. Amerika ehliyeti alman lazım çalışma iznin gerekiyor yani turist olan da 3 kriter hepsi olamayacağı için YAPAMAZSIN turist demek sen geçici insansın demek oluyor
-
@ayvalik10 Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:
@vermaynen ameka da çalışmak için kayıtlı olup her an ellerinin altında olman gerekiyor. Adına fatura yada kira belgesi gerekiyor ki Amerika TC Kimlik olan SSN alman gerekiyor. Amerika ehliyeti alman lazım çalışma iznin gerekiyor yani turist olan da 3 kriter hepsi olamayacağı için YAPAMAZSIN turist demek sen geçici insansın demek oluyor
Evet orasi oyle malesef.
-
@roccorocco isa ehliyeti sart. Usa ehliyeticaldigin gibi lyft alabilirsin ama uber 1 yıl şart koşuyor. Lyft i aldiktan sora zaten uber e ihtiyac da olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum