Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Merhaba Dv2020 gc kazandım , sıram 28xxx sıranın gelmeme ihtimali nedir geçen çekilişlerde ortalama kaçlarda kapanmış? Bir bilginiz var mı acaba ? Çünkü 2017 de sanırım 24 binlerde kapanmış 😞

• @serotonin Her seneyi kendi içinde özel olarak değerlendirmek gerekiyor. DV2017'de ve DV2019'da tüm numaralar current olurken DV2018 25.775 case no ile seneyi kapatmıştı. Şahsi fikrim; EU bölgesi için 55xxx case no'lar konuşulurken, sizin 28xxx case'nonuzun kötü olmadığı ve size yüksek olasılıkla sıranın geleceği yönünde.

• yıne sansızım... kazanan arkadaslar kendısı mı basvurdu. bu ortalıkta dolasan danısmanlık sırketı ıle basvurursan cıkmaz denılıyor. yanı bu pıyasadakı danısmanlık sırketlerı dolandırıcı ve yalandan basvurumu yapıyorlar acaba..numaramla gırdım has not been selected..kontrol ettım. danısmanlık sırketı yasal olarak calısıyor evrakları kontrol ettım.. nedır bu durum. bır dahakıne kendım basvurucam acemılıgı bıraz attık.

• @serotonin meslegınız nedır acaba? tebrık ederım bu arada

• @enes2710 tebrıkler meslek nedır?

• @honesthope her şeyde bir hayır vardır diye bakmak lazım, seneye tekrar denersiniz. GC kaldırılıyormuş diyenlere kulak asmayın. Ayrıca sadece GC değil başka yolları da araştırın. Umut tükenmesin.
    Ben kendim başvurdum toplamda 3 kişi için ama sadece 1 kişiye çıktı. Tabii öncesinde forumda bayağı bir zaman geçirdim, önceki tecrübeleri okudum, soru-cevapları inceledim vb. Danışmanlık şirketlerine paranızı harcamayın.

• Herkese selam,

Bende DV2020 talihlilerindenim. 5000 kusurlerde olan case numaram var. Peki Vizenin verilecegi garanti degil deniliyor. Acaba verme ihtimali nedir merak ediyorum. Ozellikle aradiklar tip var mi?

• @erkcet İstenen kriterlere sahipseniz vizeyi alamamak gibi bir durum söz konusu olamaz.Aklınızda soru işaretlerini yazın forumdan mutlaka cevap gelir

• @erkcet Vize alma oranınız %50 yani ya verirler ya vermezler. Özel olarak işinize, mesleğinize, paranıza vb. bakmıyorlar sadece doğru-yalan beyanınıza göre değerlendiriyorlar.

• @erkcet DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Herkese selam,

Bende DV2020 talihlilerindenim. 5000 kusurlerde olan case numaram var. Peki Vizenin verilecegi garanti degil deniliyor. Acaba verme ihtimali nedir merak ediyorum. Ozellikle aradiklar tip var mi?

%90+ oluyor verilme ihtimali. %2-3 gibi bir red orani vardi sanirim, %4-5 gibi de idari islemden cikamayanlarin orani.

• @omertug DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@erkcet Vize alma oranınız %50 yani ya verirler ya vermezler. Özel olarak işinize, mesleğinize, paranıza vb. bakmıyorlar sadece doğru-yalan beyanınıza göre değerlendiriyorlar.

olasilik hesabini bu sekilde yapamazsiniz sayin @omertug 🙂

evet, iki secenek var, ya cikar ya da cikmaz, ama iki secenegin gerceklesme istatistigi ayni degil 🙂

• @crazycells alt parametrelere girersek çıkamayız diye düz hesap yaptım biraz 🙂

• @omertug @crazycells tesekkurler, oncesinde amerika'da 6 yil okudum maddi olarak problem de gorunmuyor fakat dv vizesinde neye dikkat ediyorlar anlamis degilim. Amacim master icin gidip sonrasinda is kurmak kafamda hep amalar var? ama ama ama???

• Rahat olun @erkcet Amerika konusunda en deneyimli sizsiniz kazananlar arasında.İngilizce seviyenizde oldukça iyidir çok kolay iş bulabileceginizi düşünüyorum.Bu güne kadar vize alamayanlar genelde lise mezunu yada iş deneyimi olmayan arkadaşlardı.Loto ya başvuru kriterlerine sahipsiniz ki başvuru yapmışsınız bundan sonra da mülakat için gerekli kriterleri yerine getirdiğinizde vizeniz onaylanır rahat olun.Ve Türkiye de ki son zamanların tadını çıkartıp bu ne zaman mulakat zamanı beklemenin o tatlı heyecanını yaşayın.unutmayın çok güzel bir hayat sizi bekliyor.

• @air_technic yoğunluk var hocam ya, baksanıza, eu bölgesinde enterasan şöyle dönüyr.

• @erkcet umarım mutluluk ve başarı getirir size. Vizenin kime verilip, kime verilmeyeceğine dair kesin kriterler yok. İsmi üzerinde farklılık/çeşitlilik vizesi herkese ve her meslek grubuna açık bir vize türü. Ancak çıkan herkese de vermeyebiliyorlar. ABD bulunmuşsunuz, maddi sıkıntınız yok, neden vermesinler.

• @honesthope ingilizce mimarlık bölümünden mezun yeni bir mimarım ve evet kendim başvurdum , herhangi bir şirket yolu ile başvurmadım . Beni benden daha çok önlemseyecek , titizlenecek bir kimsenin olmadığı kanaatindeyim o nedenle kendim dikkatlice doldurup başvurmuştum ve ilk başvurumda çıktı çok şükür 🙏🏼

• @entelman Çok sevindim birde sormak istediğim bir detay daha var , ingilizce mimarlık mezunuyum ve okulum NAAB yani amerikan akreditasyon ve denkliğine sahip , ülkede bu avantaj ile mimarlık yapmam veya drafter olarak başlamam mümkün mü ? Bir diğer sorumda florida'da cafe açmak için greencard sahiplerinin ne tür avantajları var ? Ülke tarafından, bu konuda kredi almamız için ne gibi destek uygulanıyor ?

• şimdi ds260 dolduracagız , talihli eşim ikimizde form dolduracagız fakat ilk once hangimizin form doldurması gerekiyor? işleyiş nasıl olacak

• @enes2710 önce eşinizinkini doldurun sonra da sizinkini..

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k