Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kullanmak için öğrenci transkripti

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
5 3 2.4k 2

Benzer Başlıklar

• Amerika'da liselerdeki sosyal ortam

K-12 ve Lise Eğitimi
    12
    0 Oy
    12 İleti
    481 Bakış
    M
    @dpdemir cevabin için saol abi, benim okulum düşük puanlı malesef, okul güzel gibi şuan, amerikalidan fazla latino var ama olsun :D. Umarım her şey daha iyi olur
  • Amerika'daki bir liseye geçiş yapmak

K-12 ve Lise Eğitimi
    75
    1 Oy
    75 İleti
    5k Bakış
    C
    @Manushaqe biz kendi okulumuzdan ingilizce ve kapali zarfta almistik, mudur beye durumu anlatmistik, onlarda yardimci oldular bize. Isterseniz bir once kaydolacaginiz okul ile temasa gecin, istedikleri evraklari detaylica sorun, benim yazdigim CA icin gecerli, belki Michigan bu sekilde istemiyordur. Asilar icin biz de Unganlarda olmustuk sonra buraya gelince okuldakiler asi kartina bakarak eksik asi dediler, olabiliyor acikcasi.
  • Daycare ve Kindergarden tecrübesi olanlar

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
    8
    3 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    Nevin HacibeyogluN
    @HockeyUmpire2 Amerika'da okul oncesi egirim hakkında en çok sorulan 10 soruyu cevapladım. Youtube videomda izleyebilirsiniz. https://youtu.be/1O0_RWTBTtI
  • Amerikan Vatandaşı Çocuğun ABD'de Eğitimi (Anne-Baba Türk Vatandaşı)

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi egitim
    46
    4 Oy
    46 İleti
    18k Bakış
    H
    @crazycells yanlış okumadıysam 21 yaşına kadar anne bababasının green card almasına yardımcı olabiliyor amerikada okuyan abd pasaportlu bir çocuk. bunun yanında guardian olması için yakın akrabası olmasına gerek yok. o adreste citizen olan herhangi biri de olabilir. anne ve baba vekalet verdiği sürece. biz hatta okul müdürünü vekil tayin etmiştik. tşkler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k