Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ozzy merhaba , bizde formu 11 subatta gondermemize ragmen bizdede ayni hata veriyor , bir sorun mu mevcut acaba ?


  • Gözlemlediğim kadarı ile bir çok apye kalan talihli DS5535 formuna takılıyor. Acaba süreci hızlandırmak açısından önceden hazılayıp word formatına çevirerek mülakat sırasında yeminden sonra o tatlı bayana uzatsakmı DS5535 formunu. İşlemi hızlandırırmı sence @crazycells ne dersin ? Eğer işe yarayabilirse sanırım seni yine yorucaz DS5535 formu hazırlanması açısından 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozzy DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Arkadaşlar ben tam anlatamadım herhalde durumu.

    Ben mülakattan çıktım ve ds5535 formunu doldurup göndermemi istediler, gelen pdf formatını worde çevirip gönderdim elçiliğe ve belgemin aldındığına dair email bilgilendirme mesajı aldım. Daha sonra bu olay geçtikten 10 gün sonra https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/ sitesinde case numberımı kontrol ettim ve Case Status: Need Info , Website Updated: 21 February 2018 olarak gözükmekte. Yani 10 gün önce DS5535 formunu göndermeme rağmen bugün update ettiklerinde Need Info olarak gözükmekte Case Statusüm. Burada benim sormak istediğim bu acaba bir sorun mu var kendim worde çevirip gönderdiğim için bir sorun olmuş olabilir mi tekrar mı göndermem gerekiyor ? Yoksa başka birinizin başına da daha önce bu durum geldimi bir önemi yok mu hiçbir şey yapmamam mı gerekiyor acaba? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Teşekkürler

    Bir sorun yok, o sitelere cok guvenmeyin, anlik guncellenmiyor. Sadece beklemeniz gerekiyor. Sureci internetten takip etmenize gerek yok, hicbir faydasi yok 🙂 tam tersine zarari var. Zaten gerekli bir durumda konsolosluk sizinle iletisime gecer.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tkb DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @ozzy merhaba , bizde formu 11 subatta gondermemize ragmen bizdede ayni hata veriyor , bir sorun mu mevcut acaba ?

    site ara sira ulasima kapaniyor ve hata veriyor. Anormal bir durum degil, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @takip DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Gözlemlediğim kadarı ile bir çok apye kalan talihli DS5535 formuna takılıyor. Acaba süreci hızlandırmak açısından önceden hazılayıp word formatına çevirerek mülakat sırasında yeminden sonra o tatlı bayana uzatsakmı DS5535 formunu. İşlemi hızlandırırmı sence @crazycells ne dersin ? Eğer işe yarayabilirse sanırım seni yine yorucaz DS5535 formu hazırlanması açısından 🙂

    Hic dert degil, cok basit bir form zaten 🙂 ama kesinlikle gerekli oldugunu dusunmuyorum, kazansaniz bile bir ya da iki gun kazanirsiniz sadece 🙂

    Formun linki surada...

    Birkac hafta icinde sorularin turkcelerini de bu konuya aktaririm. 🙂


  • Listeyi güncelledim. İş yoğunluğu okul ve spor derken uzun zaman ayıramıyorum. Bilgilerinde hata yaptığım veya gözden kaçırdıklarım varsa dm mesaj atarsanız güncelleme yaparım.


  • @orhanvegs

    Bizim 06.02.2018 - 13.02.2018 arasında 7 günlük AP sürecimiz oldu, listeye eklerseniz AP sürecindeki arkadaşlara belki bir fikir verir.

    Teşekkürler.


  • gözden kaçmış sizi de geniş zamanda listeye ekliyeyim.


  • Arkadaşlar bişey sorucam, Ds5535 formunu göndereli nerdeyse 1 ay oldu https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/ sitesinde 4 kere güncellendi case bugünde güncellendi ve hala "Need Info" yazıyor. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
    Yoksa bende mi bir sıkıntı var 😞


  • @ozzy merhaba , ayni sorun bizde de devam ediyor ,bizde gondereli formu neredeyse 1 ay olucak devamli guncelleme geliyor ama degisen birsey yok. 😞


  • @Tkb demekki genel olarak prosedür böyle adamlar güncellemeyle uğraşmıyor siteyi sadece işlem yapıldıkça update ediyor. İnş en kısa sürede güzel haberler alırız. Bana özel bir sorun olmadığı için sevindim. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varsa da bizimle paylaşırsalar çok güzel olur.


  • @ozzy bizim bugun yeni bir guncelleme oldu , sizde de varmi ? Birde ayin 28 indeydi. Bu kadar kisa surede guncelleme olmasi iyiye isarettir umarim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozzy DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Arkadaşlar bişey sorucam, Ds5535 formunu göndereli nerdeyse 1 ay oldu https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/ sitesinde 4 kere güncellendi case bugünde güncellendi ve hala "Need Info" yazıyor. Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
    Yoksa bende mi bir sıkıntı var 😞

    eger bir yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz, suradan konsoloslukla iletisime gecip dosyanin durumunu sorabilirsiniz:


  • Ceac'ta 28'inde güncelleme oldu IV Status Check'te bugün güncelleme oldu fakat IV Status Check'teki bir önceki güncelleme ayın 23'ündeydi yani 1 hafta önce, IV status check sayfasında sürekli "need info" yazıyor sizdede mi aynısı yazıyor.


  • @ozzy evet , bizdede sizinki ile ayni tarihlerde ayni yerlerde guncellemeler olmus , need info yazmakta , iletisime gecmeli miyiz acaba ?


  • @Tkb o zaman hiç endişelenecek bir durum yok demekki, inş 1-2 haftayada olumlu sonuçlarımızıda alırız.


  • 12 subatta siralamam gelmesine ragmen hala randevu mail`i gelmedi.
    Ne yapmam lazim?
    Biraz daha beklemelimiyim,bu kadar gecikmesi normal mi?

  • ⭐⭐

    @Apostel mülakatınıza daha en az bir ay var. Bu ay dünya genelinde böyle bir gecikme olduğu yazılıyor. Toplu olarak bir anada gönderimler de oluyormuş.
    En kötü gelecek hafta gelir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @apostel DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    12 subatta siralamam gelmesine ragmen hala randevu mail`i gelmedi.
    Ne yapmam lazim?
    Biraz daha beklemelimiyim,bu kadar gecikmesi normal mi?

    Size mulakat tarihi verilene kadar beklemelisiniz, zaten yapacak baska bir sey yok.


  • Merhaba herkese , Foruma yeni katıldım.

    9 Mart 7.30 'da mülakata girdim, sadece bir soru sordu. Teşekkür etti ,vizeniz onaylandı dedi. 2-3 saat sonra Ds-5535 yollanması ile ilgili maili aldım.
    Sırt çantalı bir gezginim çok ülke gezdim yolladıkları formdaki ziyaret edilen lokasyonlar kısmını aşağıdaki şekilde doldurdum. 4 ve 6 soruları boş bıraktım başka adresim ve iş ayrıntım olmadığı için.. Bugün pasaportumu geri yollamışlar , sizce uzun bir süreç mi bekliyor beni. ? Yolladığım maili aldıklarında , geri dönüş maili atmaları kaç iş günü sürüyor ? Alttaki tablo doğrumudur ?

    Şimdiden Teşekkürler cevaplarınız için .

    Locations Date Source of funds Length of stay
    Holland 07.07.2011 Parents 3
    ......
    .......


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum