Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• Mülakat tarihi alan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza yolunuz açık olsun.

• Bizim de 26 temmuz :) herkese hayırlı olsun

• Ayın son günü beklenen mülakat mailleri yola çıkmış demek ki, tüm mülakat alan forum üyelerinin gözü aydın... Darısı tüm bekleyen bizlerin başına

• Geldi nihayet, 29 Temmuz. Herkes için hayırlısı olur inşallah..

• @frozen hayırlı olsun:)

• Mülakat alan bütün arkadaslarımı tebrik ediyorum:) tabloya işlerseniz bizde takip edebiliriz sıra kime kadar gelmiş 🙏

• 12 temmuz mülakat:) bekleyen arkadaşlar bizi süpürdüler birdahakine sıra sizde artık:)

• @saidarslan teşekkürler :)

• mülakat randevusu alan arkadaşlara tebrikler. bizimki yalan oldu anlaşılan... kaldık ağustos'a. :/

• Sayın @coder umutsuzluğa kapılmak için çok erken, gün doğmadan neler doğar, daha ayın sonuna çok var..

• 30 Temmuz. Herkese hayırlı olsun.

• @aykman mail ne zaman geldi acaba

• @onrozr umutsuzluk değil de, case number 24-25K'larda olan arkadaşların randevu alıp da daha düşük numaradaki bekleyenlerin almaması çok ilginç.

• Sayın @coder bunun bir matematiği yok gibi fakat gördüğüm kadarıyla mayıs ayında döküman onay maili alan hiç kimseye randevu verilmemiş, daha bir hafta var, bekleyip göreceğiz...

• 1 yılın en güzel uykusunu çekebilirim bu akşam :) 12 Temmuz mülakat. Darısı herkesin başına

• @onrozr evet, KCC'nin tüm maillerinde söylediği gibi case number'a göre değil, randevuları neye göre olduğu belli olmayan doküman gönderme tarihine göre vermişler gibi görünüyor.

• @Fatihk benim numaram 272xx ve geçen ay 26800 açıklanmıştı o yüzden alamamam normaldi. Bu ay aldım mülalaktımı bende

• 11 Temmuz olarak da bize geldi. alan arkadaslar bizler gibi rahatlamıstır, henuz almayan arkadaslar , sürec zor biliyorum, biraz daha sabredin.

• Çok garip bir sistem. ne önemi var ozaman case numberın? ds260 gönderme tarihinin? kcc den evrak mail tarihinin?

• @cnpist mail saat kaçta geldi acaba? Farklı zamanlarda atıyolarsa bekleyen küçük case no lu arkadaslar ümidini yitirmesin👍 bu arada hayırlı olsun🙏

Benzer Başlıklar

• DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k