Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @ONROZR öncelikle kesinlikle çizelge konusu sadece küçük bir örnek, gerek forum üzerinde gerek whatsapp üzerinde de kendi mülakatları yaklaşırken soru yağmuruna tutan kişiler, mülakattan sonra bir hayalet gibi yok oluyorlar. Tabi yine de herkesin kendi düşüncesi sonuçta yardımcı olmak istemeyen kişiye zorla ettiremeyiz :)

    Onay mailiniz için tebrik ederim. Şimdi artık mülakat maili bekleyebilirsiniz. Yalnız Temmuz mülakatlarına gün almanız ihtimal dışı. Çünkü siz bültenin açıklandığı ayda onay almışsınız. 1 Mayısta onay alan arkadaşlar bile KCC ile iletişime geçtiklerinde bu ay onay aldığınız için Temmuz mülakatlarına gün alamayabilirsiniz demişler ki sizin 14 Mayıs. Ama kesinlikle Ağustos mülakatları için en ön sıralardan biletiniz ayırtmış durumdasınız.


  • @cancakicitr merhaba
    Size mart ayında doküman onayı gelip, gecen ay sonunda randevu verilmemesi de ilginç degil mi. Gercekten tam bir matematiği yok bu işin. Siz de bu ay sonu bekliyorsunuz ve alırsınız umarım. Ben de bu ay başında 1 hafta arayla doküman isteme ve onaylanma sürecini geçirdim bakalım ay sonu gelir inşallah.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Forumdan 100 kişi faydalanır...
    1 sene sonra başkalarına faydalı olmak için bir kaçı döner gelir bilgi verir ...

    Bu işin fıtratı bu :)


  • @semavi umarım bizde giderizde sizin gibi değerli bilgilerimizi paylaşırız. O günleri görürüz umarım :slight_smile:


  • Mülakat tarihi - 3 Temmuz, Tiflis :)


  • Mail geldi...Mülakat tarihi - 19 Temmuz case number : 18xxx


  • Bizede geldi 23 temmuz bu arada istanbuldan 19xxx


  • Mülakat tarihi alan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza yolunuz açık olsun.


  • Bizim de 26 temmuz :) herkese hayırlı olsun


  • Ayın son günü beklenen mülakat mailleri yola çıkmış demek ki, tüm mülakat alan forum üyelerinin gözü aydın... Darısı tüm bekleyen bizlerin başına


  • Geldi nihayet, 29 Temmuz. Herkes için hayırlısı olur inşallah..


  • @frozen hayırlı olsun:)


  • Mülakat alan bütün arkadaslarımı tebrik ediyorum:) tabloya işlerseniz bizde takip edebiliriz sıra kime kadar gelmiş 🙏


  • 12 temmuz mülakat:) bekleyen arkadaşlar bizi süpürdüler birdahakine sıra sizde artık:)


  • @saidarslan teşekkürler :)


  • mülakat randevusu alan arkadaşlara tebrikler. bizimki yalan oldu anlaşılan... kaldık ağustos'a. :/


  • Sayın @coder umutsuzluğa kapılmak için çok erken, gün doğmadan neler doğar, daha ayın sonuna çok var..


  • 30 Temmuz. Herkese hayırlı olsun.


  • @aykman mail ne zaman geldi acaba


  • @onrozr umutsuzluk değil de, case number 24-25K'larda olan arkadaşların randevu alıp da daha düşük numaradaki bekleyenlerin almaması çok ilginç.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    204k Bakış
    M
    Kısa özet: Trump yönetimi Aralık 2025'te Brown/MIT saldırıları gerekçesiyle DV-2027'yi tamamen durdurdu; öncesinde zaten Ekim 2025'ten beri kayıtlar açılmamıştı. Buna ek olarak pasaport zorunluluğu ve 1 dolarlık ücret gibi yeni kurallar getirildi. Bu ilk kez değil — Trump ilk döneminde de 2020'de pandemi bahanesiyle programı durdurmuştu, Biden 2021'de yeniden açmıştı. Şu an konu mahkemede (Ivanov v. Trump davası) ve Nisan 2026 itibarıyla Dışişleri Bakanlığı "ulusal güvenlik" gerekçesiyle bir tarih vermeyi reddediyor. Yakında açılır mı? Tahmin etmek zor, ama birkaç işaret var: Program yasayla kurulmuş, tamamen kaldırılması Kongre kararı gerektiriyor — yani "sonsuza dek kapalı" değil, teknik olarak hâlâ yürürlükte. Ama yönetim idari yollarla (gecikme, yeni şartlar, "ulusal güvenlik" gerekçesi) fiilen dondurmayı sürdürebiliyor — 2020'deki gibi bu da uzun sürebilir. Ivanov v. Trump davasının sonucu önemli olabilir; mahkeme lehte karar verirse hükümet işlemlere devam etmeye zorlanabilir, ama dava erken aşamada ve sonuçlanması aylar sürebilir. 2020 emsaline bakarsak, bu tarz durdurmalar genelde bir sonraki yönetim değişene kadar veya mahkeme kararına kadar sürebiliyor. Benim tahminim değil ama mevcut duruma göre en gerçekçi beklenti: yakın vadede (birkaç hafta-ay içinde) açılma ihtimali düşük görünüyor; asıl belirleyici faktör mahkeme süreci ve yönetimin siyasi tercihleri olacak. Benim düşüncem, eninde sonunda açacaklar. belki 6ay, belki 1-2 yıl içinde. O sıra da hazırlık yapmak lazım.
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • green card DV2019 sorularım

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    787 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum