Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @redsat2000 Benim ne demek istediğimi beyaz yakalılar anlayamaz. Yargı ancak onları korkutur. Benim gibi düşünenleri değil. Ben sadece konuyu forum zarar görmesin diye kaldırdım. Bana kalacak olsaydı. Asla kaldırmazdım. 4 Ay emek harca ondan sonra yan gel yat mükemmel iş. Paran varsa al bilgimi ama dağıtamazsın ancak reklamımı yapabilirsin. Ki ben daha fazla kazanayım. Paran yoksa öl. Umrumda olmaz. Etik olan bu sizde haklısınız. İnsan hangi düzen içine doğarsa ona göre hareket eder. Doğal olarak adaletsizlik gördük ki delmek istiyoruz. Telifi parası olmayana anlatmak neye benzer biliyormusunuz afrikada su bulamayan insana şükretmeyi anlatmaya benzer.Yada kör bir insana kırmızıyı anlatmaya.

• @crazycells Adminim lütfen konuyu silin rica ediyorum. Bu konu eğitim paylaşmaktan siyasete döndü resmen.

• ⭐⭐⭐⭐

@mutlukurt0534 Size izzah ettiğim konu siyaset değil. Etik değerler üzerindedir. Paylaşım yapmak istiyorsanız web adresini verirsiniz ve yol gösterirsiniz. İhtiyacı olan alır kullanır. Ancak batan geminin malları gibi ifşa etmek ne bu forumun amacıdır. Yada yeridir.

• Hanima gecen pat diye "ben dogru ulkeye geldim" dedim. Bakti soyle suratima, "eee" der gibi. Guldum kocaman.

• @redsat2000 Etik değerler size göre etik bana göre olmak zorunda değil. Bunun kararını şahsım verir kimse değil. Forum yeri bağımsızdır. Genelleme yapılamaz.

• @redsat2000 Sizin tepkinizi anlamak için üretici olmak gerekmiyor. Basit. Rakip istemiyorsunuz korkunuz bundan.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Arkadaslar, kalp kirmaya gerek yok. Su an icin konuyu kilitleyip, daha sonra silinmek uzere serbest kursuye kaldiriyorum (baslik ve icerik degistiginden, ilan ve duyuru kisminda yer almasina gerek yok.)

Benzer Başlıklar

• 32
  • 14
  • 11
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

89

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |