Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

University of the People

Benzer Başlıklar

• Community College ve Üniversite (yaşam ve çalışma koşulları)

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    17
    0 Oy
    17 İleti
    2k Bakış
    akaraA
    @emirhankd anladım bence bir araştırma yapın derim Amerika hakkında hangi meslekler doygunluğa ulaşmış, hangilerinde sürekli eleman açığı var. Yazılım test uzmanlığından vazgeçmiş birisi olarak İnşallah herşey hayal ettiğiniz gibi olur.
  • in state/out of state kavramlari

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim
    55
    0 Oy
    55 İleti
    7k Bakış
    Eren Arda UYSALE
    Merhabalar dv2025 talihlilerinden biriyim. Amerika`da üniversite okumayı planlıyorum. Başka bir eyalete taşınmak istersem geçiş durumları nasıl oluyor? Bir eyalette in state durumuna geçtikten sonra okul değiştirmek istersem herhangi bir ayrıcalık veya daha başka bir zorlukla karşılaşır mıyım? Detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
  • Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim transfer
    56
    3 Oy
    56 İleti
    14k Bakış
    TaliveT
    Merhaba, Yıldız Teknik Üniversitesi 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve Amerika da herhangi bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorum. Okulun öğrenci işlerine bu durumu sorduğumda geçiş yapan kişilerin olduğunu söylediler fakat süreç hakkında çok fazla bilgileri yokmuş. Bu süreç nasıl işliyor, 0'dan mı eğitime başlanıyor yoksa ders saydırma vesaire gibi durumlar oluyor mu? Ortalama bir şehirde aşağı yukarı 1 yılın maliyeti ne kadar olur?
  • FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim burs kredi
    54
    4 Oy
    54 İleti
    9k Bakış
    C
    @erco zannetmiyorum. benim oglum universitede okuyor ve fafsa dan yararlaniyor. GC sahibi olarak sizde ABD vatandaslarinin haklarindan her sekilde yararlanabiliyorsunuz, bu devletin verdigi bir hak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k