DV2019 bekleme odası
-
Delete..
-
81 gün kaldı👈
-
2018 talihlisiyim daha ama daha mülakat tarihi için mesaj gelmedi. yeni çekilişe mi başvursam :D
-
@osmanQdenizli yeni çekiliş müracatları kasım ayında bitti 2020 de daha başlamadı
-
80 gün kaldı👈
-
-
Son 79 gün👈
-
Bu seneki başvuruların şartlar gereği geçen seneye göre çok daha fazla olacağını tahmin ediyorken başvuru iptali ve yenilenmesi nedeniyle aslında geçen seneye göre daha düşük olduğunu düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
@freeworld ben de öyle düşünüyorum diyebilirim. Ayrıca biri yazmıştı galiba başvuruların tekrar yapıldığını bilmeyen birçok kişi varmış
-
Bu ileti silindi! -
sankım yanlıs yerdesin@candreva
-
@sawas evet şimdi farkettim pardon :)
-
@reader @FreeWoRLD ben you tube da izlediğim videoların altında çok okudum başvurular iptal olmuş bizim haberimiz olmadı yazanları belki bende forumu ve facebook grubunu takip etmesem benim de haberim olmazdı. İnşallah forumdan müracaat eden herkese çıkarda mayıstan sonra ds260 form doldurma aşamaları ve sonrasında dv 2019 mülakat deneyimlerinde konuşmaya başlarız .
-
@reader hocamdan nöbeti devralayım
78 gün kaldı 😁 -
@gözde foruma baktığımda genelde 500-600 arası kullanıcı görünüyor bu işlerden pek anlamam ama bu toplam kayıtlı olanlar mi demek oluyor? Eğer öyleyse diğer forumlarda da bir o kadar insan vardır e haberimizin olmadığı bir o kadar daha olsa eder sana 2000-2500 insan 😁 bence hepimize çıkacak bu sene🙃
-
@sefer-çavuş dün çok yoğundu ve de üzülmüştüm giremedim diye çok iyi olmuş yazmanız teşekkür ederim
-
@reader hocam rica ederim hepimiz gün sayıyoruz zaten 😉
-
benım çvremde 7 kişi iptal oldugunu bile bilmiyor ki yarısına başvuran bendim tekrar bilgi gerektiğini sölememe ragmen ıptal olmamıstır acılır sıte gibisine yorumlar yapınca bende bende hak eden isteyen çabalayanlara cıksın düşüncesiyle eşime kendime baş vurdum sadece
-
@reader @sawas @FreeWoRLD az önce forumun facebook sayfasında bir arkadaş yazmış ilk başvurular iptal mi oldu ben yeni öğrendim diye.
-
@reader o 500 -600 ün içinde 2018 talihlileri ve eski kazananlarda var acaba 2019 a başvuru yapan kaç kişiyiz bu forumda .İnşallah hepimize çıkacak ben inanıyorum .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum