DV2019 bekleme odası
-
@crazycells başkanım be ısım CEAC sitesine girince kontrol için 201917xxx 01 ANK yazıyor 02 de ANK YAZIYOR bende DV sürecinde değilmiyim
-
@crazycells dosya numarasında 2019xxxxxx 01 ANK YAZIYOR 2019XXXXX02 ANK YAZIYOR içime şüphe düştü şimdi biz greencard kazanmıştık ama
-
@yılmaz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells başkanım be ısım CEAC sitesine girince kontrol için 201917xxx 01 ANK yazıyor 02 de ANK YAZIYOR bende DV sürecinde değilmiyim
Evet, DV'siniz. Fakat sizin dosya numaralari degisti, aile uyelerine gore eklemeler geldi. Vizeyi aldiktan sonra dosya numarasi sizi ilgilendiren bir konu olmaktan cikiyor.
-
Arkdaslar bu sorular daha once sorulmustur ancak yinede net olsun diye tekrar sormak ihtiyaci duydum.
1-nüfus kayit ornegi vukuatli olarak e devletten alsak bir tane tum herkesin birth certifikate yerine gecer mi.e devlet gecerli olur mu
2 sabıka kaydi e devletten gecerli mi
3 tercumesini.koydugum evrakin orjinalini de koyalim mi
Şimdiden tesekkur ederim
Bu arada dun evrak.maili geldi. -
@engineer tüm sorularınızın cevabı "evet".
-
@yalta tesekkurler kardeşim
-
@engineer merhabalar, biz yüksek numaralı adayların rahat takibi açısından sürecinizi excel tablosuna taşıyabilir misiniz? http://bit.ly/2L0H2pM
-
Henüz 28binlerden kimseye evrak maili gelmedi sanırım... Bu durumda bizler en erken Ağustos ayı için mi mulakat beklemeliyiz?
-
herkes tam bilgileri listeye eklemiyor olabilir ama Haziranda sadece iki mulakat olması ilginc olmus. Tum listeye bir goz attım da.
-
@mindi evet, sanirim Agustos daha gercekci bir tahmin olur. Bekleyip gorecegiz.
-
Mutlu haber sonrasında gelen olmamış buraya :)))))
-
The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate diyor crazycell abi ben translatw yaptirmistim endonezyada sadece imza ve kase var yeterli olmaz mi
-
Sadece universitenin.kasesi ve.imza var yeterli olur .u
-
@engineer DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate diyor crazycell abi ben translatw yaptirmistim endonezyada sadece imza ve kase var yeterli olmaz mi
eger imza, kase, adres, lisans number gibi bilgiler varsa bence gecerli olacaktir.
Ceviren kisiye dair bazi bilgilerin olmasi lazim.
-
Ceviren kisinim lisans numarasi mi.ben size goruntusunu atsam baksaniz?
-
@engineer DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ceviren kisinim lisans numarasi mi.ben size goruntusunu atsam baksaniz?
[email protected] adresine gonderebilirsiniz.
-
@mindi benim merak ettiğim konuda 27xxx den sonra CN olanlardan evrak maili ile ilgili kimse arayıp sordu mu acaba ne zaman mail göndermeye başlıcaklar, yoksa ben arayıp sorcam bu akşam. Süreç artık o kadar uzadı ki tahammül sınırımız kalmadı beklemeye
-
@ibo0 ben dün dosya numarası 28k olan bir arkadaşım için aradım. DS formunuz işleniyor, süreç bittiğinde gerekli dökümanların gönderilmesi ile ilgili mail alacaksınız dediler. Sanırım bu ayın 20-25ine kadar 28k lar mail alacaktır. Tavsiyem mail aldığınız gibi, aynı gün içerisinde evrakları göndermeniz ki böylelikle ağustos mülakatlarına yetişin.
-
O zaman şu an için boşuna aramayım ben. Temmuz için hiç ihtimal yok değil mi son current olan numaraların artık ya ağustos ya eylül gibi görünüyor.
-
@ibo0 temmuz bülteni açıklandığı için temmuz için şans yok. Bu yüzden mayıs ayının ilk haftasına kadar onay almak gerekiyordu ki onlar bile aradıklarında bu ay onay aldıkları için kesin bir cevap vermemişler. Bu arada whatsapp grubundan bir kişi yazdı şimdi, 28k ve evrak maili almış.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum