Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese current hayırlı olsun 😁


  • Hayırlı olsun tüm umutla bekleyenlere...


  • @nevergiveup https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik su baslıgı bir kontrol ettiniz mi . hem baslık hem de yazısmalarda sanırım sizin için yararlı bilgiler olacaktır. saygılarımla.


  • Selamlar herkese,

    Daha önceden pek bir şey yazmıyordum ama current olunca ben de dail olayım istedim 🙂 Excel'e sayılarımı ekledim:

    2019EU27XXX
    DS-260 Submit: 18.06.2018
    KCC evrak talep isteği: 06.05.2019
    KCC doküman onay: 10.05.2019

    Sayılar açıklanmadan doküman onayı geldiği için 27K'lar olarak Temmuz'a belki mülakat alabiliriz 🙂 Ağustos'a kalma ihtimalimiz daha yüksek tabii. Herkese bol şans ve tebrikler!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @baha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    arkadaşlar current hayırlı olsun herkese:)

    iste bekledigimiz haber...


  • @metert 'in şanssızlığı. Tekrar aklıma geldi ve tekrar üzüldüm.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @toprock DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @metert 'in şanssızlığı. Tekrar aklıma geldi ve tekrar üzüldüm.

    sayin metert eminim forumu arada sirada kontrol ediyordur. Umarim kendisine ve gecen yil magdur olan tum arkadaslara sans bir daha guler...

  • ⭐⭐⭐

    Current hayırlı olsun herkese 😀

    Garip gelecek bir sorum var ama ailevi sebeplerden ötürü Temmuz mülakatı yerine Ağustosta mülakata girsek bizim için daha iyi olacak. KCC'den doküman isteme maili ayın 6sında gelmişti. Dokümanları sizce ne zaman göndersek Temmuz mülakat planlamasına girmeyiz?


  • Sayın @keysnambır riske atmamak adına kişisel görüşüm beklememeniz, yalnızca 3 ay var görüşme yapılacak ve bekleyen bir çok dosya var

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @keysnambır DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Current hayırlı olsun herkese 😀

    Garip gelecek bir sorum var ama ailevi sebeplerden ötürü Temmuz mülakatı yerine Ağustosta mülakata girsek bizim için daha iyi olacak. KCC'den doküman isteme maili ayın 6sında gelmişti. Dokümanları sizce ne zaman göndersek Temmuz mülakat planlamasına girmeyiz?

    Kanimca Temmuz'da kime mulakat tarihi verilecegi az cok belli bile. sizin su an almaniz dusuk ihtimal.

    Sadece KCC'nin konsoloslukla irtibata gecmesi ve herkese bir gun ve saat belirlemesi lazim... Bence cok geciktirmeden gonderin.

  • ⭐⭐⭐

    @ONROZR ve @crazycells teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, bu akşam hemen göndereceğiz


  • @crazycells temmuz'da kime mülakat tarihi verileceği az çok belli ne demek? Bizimle de paylaşır mısınız tahminlerinizi? Teşekkürler.


  • @rustynail demek istenilen, sonuçta dökümanları onaylı kişiler mülakata çağıralacağı için bülten açıklanmadan önce mülakatlar için kaç adet boş slot var ise ona göre cutoff belirleniyor. Ve bu bülten gösteriyorki kcc haziran için current sayısına kadar yeterli mülakat slotuna sahip. Tabi bu, tekrar belirtmek isterim ki, döküman onayı alanalr oluyor. Yani bülten açıklanana kadar onay almadıysanız temmuz için bir şansınız yok demektir. Aynı şekilde eğer haziran ayının ilk haftasına kadar onay alamaz iseniz Ağustos içinde mülakatları pas geçmiş olacaksınız.


  • bence döküman olayına son verebilirler eğer yığılma olacaksa yani numarası küçük olanlar bile var hala randevu alamayan!!! benim düşüncem tabi bu


  • @cancakicitr teşekkürler, çok faydalı bir bilgi bu.


  • Herkese merhabalar,

    Forumu uzun zamandir takip ediyorum. Bugun sizlere danismak istedigim bir sey oldu.

    Ben ABD'deyim, kardesim icin basvurmustum gecen yil. Cikti. Numarasi 20 binlerin sonu. Formlarini vs. her seyini birlikte hazirladik, ben doldurdum. Ocak ayinda dokuman talebi geldi KCC'den. Burada kendi vizem icin avukatin hazirladigi formata benzer bir formatta hazirlayip gonderdigim dokumanlarin index sayfasiyla birlikte tek PDF yaparak nizami bir bicimde gonderdim, onay emailini de aldim 2 gun sonra.

    Forumdan sizlerin yazdiklarinizi okurken gordum ki 20 binden cok sonraki numaralara mulakat tarihi verilmeye baslanmis bile.

    Gecen hafta seytan durttu bir email attim KCC'ye. Dokumanlari belirten email'le cevap vermisler. Aradim, "sizin dokumanlariniz henuz ulasmamis bize" dediler.

    Dokumanlarinizi aldik onay emailine ragmen boyle olmasina sasirmadim ama numaralar current olana kadar randevu emaili gelmeyecek beklentisiyle 4 aydir bunun takibini yapmadim, simdi yapmadigima uzuluyorum.

    Sorum su, basina boyle bir sey gelen veya duyan var mi aramizda? Bugun belgeleri tek tek dosyalar halinde tekrar gonderdim bugun. Tahminim KCC'deki gorevli PDF'ten dosyalari ayirmakla ugrasmadigi icin dosyayi sildi. Gelen dokuman talebi emailinde eksik bir sey olursa biz size yazacagiz demesine ragmen yazmamalari da guvenimi sarsti bunlarin yapacagi ise.

    Tesekkurler okudugunuz icin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells temmuz'da kime mülakat tarihi verileceği az çok belli ne demek? Bizimle de paylaşır mısınız tahminlerinizi? Teşekkürler.

    sayin @cancakicitr aciklamis zaten. Merak etmeyin KCC bos durmuyor 🙂 DS-260 formlarinin ve mulakat icin gonderilen belgelerin islendigi dosyalari siralamislardir zaten, konsoloslugun is yukune gore siradan tarih vereceklerdir.


  • @crazycells umarım haziran ayındaki mülakat verilmeme durumundan dolayı temmuz mülakatlarında bir sarkma olayı yaşanmaz. Ben şuanda herkes gibi current oldum ve mart ayında döküman onayı aldım. Normal şartlarda temmuza mülakat verilmesi gerek ama acaba bir aksama söz konusu olup Ağustosa kaydırılma ihtimalimiz var mıdır Ali Cihan Bey? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?


  • Arkadaslar, ben 2012 de Çin’e gitmiştim okul amaçlı yaklaşık 3 ay kaldım fakat simdi farkettim bunu ds260’a yazmadigimi sizce bir sorun teşkil eder mi vize görüşmesinde? neticede pasaportta çin vizesi ve giriş çikis mühürleri var.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells umarım haziran ayındaki mülakat verilmeme durumundan dolayı temmuz mülakatlarında bir sarkma olayı yaşanmaz. Ben şuanda herkes gibi current oldum ve mart ayında döküman onayı aldım. Normal şartlarda temmuza mülakat verilmesi gerek ama acaba bir aksama söz konusu olup Ağustosa kaydırılma ihtimalimiz var mıdır Ali Cihan Bey? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

    Sorun olmaz merak etmeyin. Hangi ay alacaginizi net bilmiyorum ama onumuzdeki 3 ayin birinde alirsiniz. En olasi ay ise Temmuz.
    Sonucta bulten "current" oldu diye, herkesi tek bir ayda mulakata sokamazlar. Ellerindeki en hazir dosyaya gore mulakat tarihlerini vereceklerdir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum