Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

4 kişilik bir aileden 2 kişiye cikinca

Benzer Başlıklar

• Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ferhat Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak içinde söyledi: @crazycells çok teşekkür ederim. gerekli nedenleri gösterirseniz sorun teşkil etmezler diyorlar mesela ben üniversite okuduğumu belli edecek belgelere sahip olursam bunu kanıtlamış olur muyum? çünkü okulun bitmesine 4 sene var. egitim nedeniyle re-entry permit alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
  • 4 yaşındaki çocuk icin

2
    0 Oy
    2 İleti
    648 Bakış
    crazycellsC
    @kürşat 4 yaşındaki çocuk icin içinde söyledi: 4 yaşındaki çocuğum için ds 260 formunda askerlik okul iş gibi bilgileri atlayıp geçecek degilmi? DS260 ile ilgili sorularinizi lutfen sadece su konuda sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari Size uygun olmayan yerlere NONE, N/A, Not Available yazabilirsiniz.
  • Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emre Ailemle farklı ülkelerdeyiz. Mülakat nasıl olacak içinde söyledi: merhaba ds 260 formunda benden istenilen 'Full Name in Native Alphabet ' kısmına sadece yerel alfabeye göre ismimi yazdım soy ismimi yazmadım bu bir sorun yaratır mı. eğer sorun olursa çözme şansım varmı. bu arada ds 260 formunu gönderdim. şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. nasil bir sorundan bahsediyorsunuz? soruya tam cevap vermemissiniz. Mulakattan once formu actirip eksik cevaplari tamamlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k